şişli masöz beylikdüzü masöz
Portekiz Kanalından Flaş Jorge Jesus Açıklaması

Portekiz Kanalından Flaş Jorge Jesus Açıklaması


Portekiz Kanalından Flaş Jorge Jesus Açıklaması

Fenerbahçe uzun zamandır teknik direktör arayışı içinde bulunuyor. Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Ali Koç’un aklında bulunan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile anlaşmanın sağlanacağı yönünde haberler yer almıştı. Portekiz TV kanalı CMTV’den flaş bir açıklama geldi. Sarı lacivertli ekibin Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile anlaşma sağladığı ifade edildi.

Kesin Konuşma Yapılmadı

Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç Jorge Jesus için daha önceden de Portekiz’e gitmişti. Anlaşma sağlanmadığı yönünde çıkan haberlerden sonra yapılan açıklamada Ali Koç’un genel kurul ile yapacağı toplantıdan sonra karara varılacağı ifade edilmişti. Bu haberlerden sonra Portekiz TV kanalı CM TV’den yapılan açıklamada Jorge Jesus’un Türkiye’ye gideceğinin kesin olduğu yönünde haberler yer aldı. Portekizli teknik adam Benfica takımından sonra hiçbir spor kulübü ile anlaşma sağlamamıştı. Uzun zamandır beklemede olan Jorge Jesus’un Brezilya hayalinin sürdüğü yönünde bazı haberlerde basında yer almıştı. bonusdayı

Ali Koç Bir Kez Daha Portekiz’de

Yakın zamanda tekrar Portekiz’e giden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç anlaşma sağlandığı takdirde basına açıklama yapacaklarını ifade etmişti. Son görüşmede Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa’nın yer aldığı haberlerde gösterilmişti. Bu görüşme ile ilgili herhangi bir resmi açıklamanın yapılmadığı biliniyor. Başkan Ali Koç’un uzun zamandır Fenerbahçe futbol takımı için deneyimli bir teknik adam arayışı içinde olduğu görülüyordu. Fenerbahçe’nin bu sezon bitmeden yeni teknik direktör ile anlaşma yapması bekleniyor. 

Formun Üstü

Formun Altı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat