Whatsapp’tan Kullanıcıları Sevindirecek Yenilik haberi

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp, on yeniliği ile kullanıcılarının yüzünü güldürmeye hazırlanıyor. Sürekli olarak yeni güncellemeler hazırlayan ve güncellemelerinde kullanıcıların taleplerini gözönünde bulunduran uygulama, bu sefer oldukça önemli bir değişiklikle karşımıza gelecek.

Şu anda test aşamasında bulunan yeni güncellemenin kullanıma açılmasıyla birlikte, kullanıcılar artık Whatsapp üzerinden her türlü fotmatta dosyayı çok kolay bir şekilde birbirine gönderebilecek.

Whatsapp’tan Her Türlü Dosyayı Göndermek Mümkün Olacak

Whatsapp son güncellemesini kullanıma sunduktan sonra artık kullanıcılar birbirlerine her formatta dosyayı rahatlıkla gönderebilecekler. Uygulamadan dosyaların boyutu hakkında henüz bir açıklama gelmese de  iOS kullanıcılarının 128 MB, Android kullanıcılarının ise 100 MB boyutunda dosya göndermesi bekleniyor. Bu limitin Whatsapp Web kullanıcıları için ise 64 MB olarak belirleneceği de söyleniyor.

Whatsapp, henüz hangi tür dosyaların gönderilebileceği konusunda net bir açıklama yapmış değil. Örneğin başka uygulamalara ait kurulum dosyalarının gönderilip gönderilmeyeceği henüz bilinmiyor.

Şu anda ok kısıtlı bir dosya gönderim hizmeti veren Whatsapp’ın bu yeni güncellemesinin kullanıcılar tarafından çok beğenileceğine şimdiden kesin gözü ile bakılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir