Kıvanç Tatlıtuğ Öpüşme Sahnelerini İstememiş

Son dönemin en ünlü oyuncularından birisi olan Kıvanç Tatlıtuğ, son rol aldığı dizi “Cesur ve Güzel” ile ilgili bazı sıkıntılar yaşadı. Dizide Tuba Büyüküstün ile birlikte başrolü paylaşan ünlü oyuncu, senaryo gereği fazla yakınlaşması gereken sahnelerde oldukça rahatsızlık duydu.

Tuba Büyüküstün ile bazı sahnelerde öpüşmek zorunda kalan Tatlıtuğ, ile ilgili önemli bir bilgi ortaya çıktı. Dizinin başlarında oldukça yakın sahnelerde rol alan ikilinin son bölümlerde daha mesafeli oynaması dizinin takipçilerinin gözünden kaçmadı. bu mesafenin nedeninin Kıvanç Tatlıtuğ olduğu öğrenildi.

Eşinden Veto Yeyince Senaristlerle Konuşmuş

Cesur ve Güzel isimli dizinin bazı sahnelerinde rol gereği Tuba Büyüküstün ile fazla yakınlaşması gereken Kıvanç Tatlıtuğ’a eşi Başak Dizer’den veto geldiği öğrenildi. Eşinin öpüşme sahnelerinde rol almasını istemeyen Başak Dizer’in tepkisi nedeniyle senaristlerle görülen Kıvanç Tatlıtuğ’un bu sahnelerde duyduğu rahatsızlığı dile getirdiği öğrenildi.

Tatlıtuğ’dan gelen talep üzerine senaristlerin son bölümlerdeki aşk sahnelerini azalttığı ve iki ünlü oyuncuyu mümkün olduğunca birbirinden uzak tutmaya çalıştığı ifade edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir