Enis Berberoğlu’na Bir Günlük Cenaze İzni

MİT TIR’ları soruşturması kapsamında geçtiğimiz hafta tutuklanarak cezaevine gönderilen CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun kayınpederi hayatını kaybetti. Cenazeden dolayı Berberoğlu’na bir günlük izin verildiği açıklandı.

Enis Berberoğlu’nun kayınpederinin hayatını kaybettiği öğrenilirken, bugün düzenlenecek olan cenazeye katılması için milletvekiline bir günlük izin verileceği ifade edildi. Enis Berberoğlu, cenazeye katıldıktan sonra bu geceyi evinde geçirecek.

Cenaze Nedeniyle Cezaevinden İzinli Çıkacak

MİT TIR’larına ait olan görüntüleri Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Can Dündar’a verdiği için 25 yıl hapis cezası verilen Enis Berberoğlu’nun cenazeye katılabilmesi için  avukatı Murt Ergün tarafından 14. Ağır Ceza Mahkemesi’ne dilekçe yazıldığı ve bu dilekçenin de mahkeme tarafından kabul edildiği ifade edildi.

Kayınpederi Murat Aydın’ın cenaze törenine katılmasına izin verilen CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun 24 Haziran 2017 Cumartesi günü saat 18:00’e kadar izinli olacağı ifade edildi.

Mahkemenin cenaze töreninin Sarıyer’de yapılacak olmasından dolayı izin verdiği öğrenilirken, cenaze sonrasında Berbergil’in bir geceyi evinde geçirebileceğinin de altı çizildi. Berberoğlu, yarın akşam 18:00’de tekrar kaldığı cezaevine gelecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir