Whatsapp’a Gece Modu Özelliği Geliyor

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp, son dönemde özelliklerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Kullanıcılarının talepleri doğrultusunda yeniliklerine devam eden uygulamanın son özelliklerinden birisi de gece modu özelliği oldu.

Gece modu özelliği, son dönemde Samsung ve Apple marka telefon kullanıcıları için sunuldu. Kullanıcıların bu özellikten çok memnun olması sonucunda Whatsapp’ın da aynı özelliği kullanma kararı aldığı belirtildi.

Gece Modu Sayesinde Kullanıcıların Gözleri Korunacak

Bir süre önce gönderilen mesajı silme özelliği eklenen ve kullanıcıların oldukça memnun olduğu bilinen Whatsapp, son olarak gece modu özelliğini de devreye sokma kararı aldı.

1,2 milyar kullanıcıya sahip olan dünyanın en büyük anlık mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp, bu özellik sayesinde özellikle geceleri çok fazla uygulamayı kullananların göz sağlığını da korumayı amaçlıyor.

Söz konusu özellik sayesinde Whatsapp belirli bir saatten sonra uygulamanın renklerini gözleri yormayacak şekilde ayarlayacak. Böylelikle aşırı aydınlık bir ekrana bakmak zorunda kalmayacak olan kullanıcıların çok daha rahat ve konforlu bir şekilde uygulamayı gece de kullanabileceği belirtiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir