Takımlardan Ortak Bayram Mesajı Geldi

Türk futbolunun üç büyükleri olarak bilinen Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray kulüplerinden Ramazan Bayramı mesajı geldi. Takımlara ait resmi internet sitelerinde yayınlanan mesajlarda ortak burgu kardeşlik, barış ve huzur oldu.

Türk futbol takımları, Ramazan bayramı dolayısı ile internet sitelerinden tüm taraftarların bayramını kutlayacak paylaşımlarda bulundu. Yapılan paylaşımlarda kardeşlik vurgusunun yapılması dikkatlerden kaçmadı.

Üç Büyükler Kırgınlık ve Dargınlıklar Unutulsun Dediler

Her takım bayram için hazırladığı mesajı kendisine ait resmi siteden yayınladı. Galatasaray spor kulübü yayınladığı mesajında kırgınlıkların ve kızgınlıkların bir kenara bırakılmasını isterken, bayramda tüm Türkiye’de hoşgörü, paylaşma ve kardeşlik gibi duyguların her zamankinden daha fazla yaşanması temennisi de geldi.

Fenerbahçe Spor kulübü ise internet sitesinde yaptığı paylaşımda tüm Türkiye’nin Ramazan bayramını kutlarken, bayramın tüm taraftarlar için neşe, sağlık ve huzur dolu geçmesi dileği de belirtildi.

Beşiktaş Spor kulübü ise çok daha kısa bir bayram mesajı yayınlamayı tercih etti. Siyah beyazlı kulüp, resmi internet sitesinden herkesin Ramazan bayramını kutladığı kısa bir mesaj yayınladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir