şişli masöz beylikdüzü masöz
Binance TR Nedir? Nasıl Çalışır?

Binance TR Nedir? Nasıl Çalışır?

Binance TR Nedir? Nasıl Çalışır?

İşlem hacmi ve likidite açısından dünyanın en büyük borsası olan Binance, Changpeng Zhao tarafından 2017 yılında kurulmuştur. Binance borsası ilk başta Çin’de kurulmuştur, fakat Çin hükümetinin ICO’ları yasaklamasıyla birlikte şirket merkezini Mlata ve Japonya’ya taşımıştır. Borsanın ortaya çıkardığı felsefe basittir: hiç kesinti olmadan veya çok az kesinti olarak son derece hızlı ve sezgisel bir kullanıcı deneyimi oluşturmaktır. Borsa dünya genelinde kullanıcılara açıktır, 50’ye yakın ülkede 1.300’den fazla çalışanları ve 15 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir. Ayrıca borsa Binance Coin adını verdiği kendine ait kripto para birimine sahiptir.

Binance Nasıl Çalışır?

Binance hesabı oluşturma işlemi oldukça kolaydır. Binance çalışanları, borsalarında işlem yapan kullanıcıların birçoğunun ilk kez kripto para işlemi yaptığını biliyor. Sonuç olarak Binance, borsasını sürekli günceller ve yeniden tasarlar. En son ki güncelleme Haziran 2019 yılında, hareket halindeyken erişim sağlanabilecek daha fazla seçenek içeriği şeklinde olmuştur.

Bir Binance hesabı oluşturabilmek için e-posta adresinizi girmeniz ve şifre oluşturmanız gerekiyor. Binance ekibi hesabınızı doğrulamak için e posta adresinize doğrulama maili gönderecek ve sonrasında, hesabınızın güvenliğini arttırmak için iki faktörlü kimlik doğrulamayı (2FA) etkinleştirmeniz gerekecek. Hesabınızı oluşturduktan sonra, giriş yaptığınızda karşınıza tanıtım amaçlı kripto para nasıl alınır satılır gibi konularda platform yardımcı olacaktır. Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayanlar için Binance, Binance.US adında ulusal bir platform oluşturmuştur. Binance’in ABD borsası, öncelikle Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tüccarlar için oluşturulmuştur.

Bitcoin ve Desteklenen Altcoinler Nelerdir?

Borsa tarafından sunulan, desteklenen kripto para birimlerinin fazla olması, borsayı öne çıkaran özelliklerden birisidir. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Tether, Bitcoin Cash (BCH) gibi altcoinler bulunmaktadır. Aynı zamanda borsada Binance komisyon indirim kodları bulunmaktadır.

IFrame

Kullanıcılar, kredi/banka kartları, banka ve SEPA transferlerini kullanarak kripto para birimleri için fiat para birimlerini değiştirebilirler. Ayrıca son dönemde kripto para haberine baktığımızda borsa, Visa ve MasterCard yöntemlerini kullanarak kredi kartı ve banka kartları yoluyla premium olan kripto para birimlerinin alımlarını sunmak için Simplex gibi üçüncü taraf şirketlerle ortaklık kurdu. Diğer bir taraftan banka ve SEPA transferlerinde kullanıcılarından hiçbir ek ücret alınmamaktadır.

Güncel Binance Referans (Komisyon İndirimi) Kodları (Ömür Boyu Geçerli)

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U

Binance Futures vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

IFrame

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat