şişli masöz beylikdüzü masöz

Pepe, Beşiktaş için İstanbul’a Geliyor!

Beşiktaş kulübünün bir süredir takip ettiği ve istediği yüksek transfer ücretine rağmen takıma dahil etmek istediği Pepe, görüşmek için bugün İstanbul’a geliyor. Pepe ile ilgili bilgi İspanya’nın önemli gazetelerinden Marca’dan geldi.

Portekiz’in en başarılı futbolcularından birisi olan Pepe, yeni sezon için Beşiktaş’ın gözdeleri arasında yer alıyordu. Ancak oldukça yüksek bir transfer ücreti talep eden Pepe, buna rağmen kulübün transfer listesinde yer aldı.

Pepe Beşiktaş ile Görüşmek için İstanbul’a Geliyor

İspanya’nın ünlü gazetelerinden birisi olan Marca, Pepe ile ilgili bir son dakika haberi verdi. Gazete’de yer alan bilgide, başarılı futbolcunun Beşiktaş kulübü ile görüşme gerçekleştirmek için İstanbul’a geleceği ifade edildi.

Geçen hafta, Pepe’nin Paris Saint Germain takımında forma giyeceği ve bu nedenle sağlık kontrollerinden bile geçirildiği iddia edilmişti. İspanyol gazeteden gelen bu yeni açıklama ise kafaları karıştırdı.

Yapılan açıklamada Pepe’nin Fransız takım ile anlaşma sağladığı haberlerinin gerçek olmadığı ve başarılı futbolcunun önümüzdeki hafta İstanbul’a gelerek Beşiktaş kulübü ile görüşme gerçekleştireceği ifade edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat