Fenerbahçe’de Son Transferler

Fenerbahçe spor kulübü 3 romalı futbolcuyu transfer etmeye hazırlanıyor.

 

Fenerbahçe’de yeni sezonun başlamasına az bir süre kala takviye transferler hız kazandı. Sarı-lacivertliler önümüzdeki sezon şampiyonluğa aday olabilmek için oyuncu eksiği olan mevkileri tamamlamak istiyor. Bu çalışmalarına yön vermek için bir araya gelen Fenerbahçe’de, Comolli’ye 3 futbolcu transfer etmesi için tam yetki verildi.

Fenerbahçe’ye 3 Roma’lı

2019 – 20 sezonunda geçen yılki duruma düşmek istemeyen Fenerbahçe’de transfer çalışmalarına yeniden start verildi. Ersun Yanal’ın taktiklerine uygun olduğunu düşündüğü oyuncular için Comolli Roma’ya gidecek. Fenerbahçe’nin İtalya’dan transfer edeceği futbolcular hakkındaki detaylar basına yansıdı. Bir süredir izlenilen Sırp futbolcu Kolarov için görüşmeler yapacak olan Fransız spor adamı, bu transferi pürüzsüz bir şekilde tamamlamayı düşünüyor.

Kolarov’un çok yetenekli bir oyuncu olduğu, sol bek ve stoper alanlarında oynadığı ve Ersun Yanal tarafından mutlaka alınmasını istediği de gelen bilgiler arasında yer alıyor. Fenerbahçe’nin gündemindeki diğer isim ise JuanJesus. Roma’da forma giyen Jesus için de kiralama yoluna gidecek olan Damien Comolli, oyuncuyu takıma dahil etme konusunda ısrarcı davranacak.

Fenerbahçe’nin son kozu ise Arjantin’li yıldız oyuncu Perotti. 31 yaşındaki forvet için kesenin ağzını açacak olan Fenerbahçe, Perotti’ye çok güveniyor. Hücumdaki hırsıyla bilinen oyuncunun Fenerbahçe’ye gelme fikrine sıcak baktığı alınan haberler arasında yer alıyor. Ancak Fenerbahçe Perotti’yi kiralık olarak düşünüyor. Bu transferler için bazı şartları bulunan Fenerbahçe, anlaşma maddelerine kiralık oyuncular için satın alma opsiyonu ekletecek.

Bu haberde ilginizi çekebilir;

https://www.spor10.info Masa tenisi oyunu nasıl oynanır, masatenisi oyunu oynama kuralları ve masa tenisi oynarken en çok kullanılan ingilizce kelimelerin Türkçe eş anlamlarını spor terimleri isimli web sitesinden öğrenebilirsiniz. Masa tenisi file ölçüleri, oyun içerisinde yer alan set sayısı bilgisi, özel masa tenisi ayakkabısı ve hakemlerin sürekli olarak kullandığı kelimelerin anlamları karşınızda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir