şişli masöz beylikdüzü masöz
Sağlık çalışanlarına önlükler

Sağlık çalışanlarına önlükler

Sağlık çalışanlarına önlükler

Sağlık çalışanlarına önlükler hakkında detaylı bilgi arıyorsanız tam da doğru sayfadasınız. Bugün sizlere ülkemizin medikal giyim sektöründe önde gelen Çizgi Medikal firmasından bahsedeceğiz. Çizgi medikal sağlık çalışanlarına ürettiği önlükler ve diğer malzemeleri ile bilinmektedir. Sizlerde bu firmayı tercih ederek iş hayatınızda kullanabileceğiniz ucuz ve kaliteli ürünlere sahip olabilirsiniz. Sağlık çalışanlarına yönelik ürün üreten bu firmayı gelin yakından tanıyalım.

Çizgi medikal kimdir?

Ülkemizin en büyük medikal giyim atölyesi hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sizler için cevaplayacağız. Çizgi medikal giyim fabrikası 2004 yılında kurularak hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana medikal giyim ürünleri sektöründe ses getiren firma günümüzde yaklaşık 1100 m2 çalışma alanında hizmet vermeye devam etmektedir. Son yıllarda sağlık personellerinin yaşadığı sıkıntıları analiz ederek kapalı ve zor ortamlarda çalışan sağlık çalışanlarına yönelik ince, dayanıklı ürünler üretmektedir. Ürettikleri tüm ürünlerde kalite ve dayanıklılığı esas alan firmanın tüm ürünleri ucuz fiyat garantisi ilkesini barındırmaktadır. Çizgi medikal resmi web sitesi üzerinden satılan tüm ürünler tabiri caizse “fabrikadan halka” metodu ile satış yapmaktadır. Firma bugün sattığı tüm ürünlerde sağlık çalışanlarının karşılaştığı zorlukları düşünüyor ve onların daha rahat bir ortamda çalışması için elinden geleni yaptığını belirtiyor.

Sağlık çalışanı önlükleri

Sağlık çalışanı önlükleri çok geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır. Hastane çalışanlarının gün boyu üzerinde bulunduracağı önlüklerin kir tutmaması ve kırışmaması gerekmektir. Çizgi medikal firmasından satın alacağınız tüm ürünler minimum kırışma eğilimindedir. Sağlık çalışanı önlükleri tüm renklerde ve baskılı olarak satın alma imkanına sahipsiniz. Ayrıca satın alacağınız ürünlere kendi adınızı ve iş pozisyonunuzu yazdırabilirsiniz. Firma bünyesinde satılan önlüklerin yaklaşık 24 renk çeşidi mevcuttur.

Doktor önlüğü genellikler terletmeyen kumaşlardan üretilmektedir. Sağlık çalışanı önlükleri cinsiyete bağlı kalmaksızın unisex olarak üretilmektedir. Takımların üst yaka kısmı V şeklini andırır, kol oyuntusu olmayan, kolu bedenle bir çıkan düşük kolludur. 

Üretilen tüm önlükler çalışma standartları içerisinde üzerinizde taşıyacağınız tüm ekipmanları koyabileceğiniz şekilde cep detayları ile üretilmektedir. Pantolonlarda üst önlüklere nazaran çok daha esnek bir kumaş kullanılmaktadır. Ürünü satın alma sayfası üzerinden boy ve kilo bilgilerini girerek seçeceğiniz bedenin sizlere olup olmayacağı hakkında bilgi alabilirsiniz.  Ödeyeceğiniz ufak bir ücret karşılığında önlüklerinizi kişiye özel bir hale getirebilirsiniz. 

Firma üzerinden satın alacağınız tüm ürünler en kısa sürede tarafınıza ulaştırılmak üzere kargoya teslim edilecektir. Online mağaza üzerinden tüm bankaların kartları ile alışveriş yapma imkanına sahipsiniz. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat