şişli masöz beylikdüzü masöz

TANITIM FİLMİ ÇEKİM FİYATLARI

Markalarına değer katmak isteyen, ürün ve hizmetlerini tanıtmak isteyen firmalar genellikle tanıtım filmi çektirmektedirler. Tanıtım filmi çekimi, profesyonel ekip ve ekipmanlar ile yapılmalıdır. Tanıtım filmleri internette, sosyal medyada, fuarlarda ve şirket toplantılarında kullanılır.

Günümüzde video tüketimin artmasıyla beraber kurumsal firmaların tanıtım filmi ihtiyaçları da artmaktadır. Çünkü artık herkes evde işte ve sokakta video izliyor. Ve bu sayı her geçen gün artıyor.

Kurumsal tanıtım filmi çekimi kurgulanırken senaryo oluşturulması ve reklam metni profesyonel ekip ve reklamcılık alanında uzman kişiler tarafından yapılmaktadır.

Tanıtım Filmi Fiyatları Nasıl Belirlenir?
Kurumsal tanıtım filmi yaptıran firmaların satışları %85 oranında artmaktadır. Ürünlerin yazılı veya sözlü anlatımlarında ziyade tanıtım filmleri yani video içerikler daha etkili ve akılda kalıcıdır. Tanıtım filmi fiyatları genelde firmaların istekleri ve tanıtım filminin içeriğine göre değişiklik göstermektedir.

Örneğin; Tanıtım filminde kullanılan ekip, ekipmanlar, ses dublajı, animasyon kullanımı, cast oyuncu/model kullanımı ve müzik gibi etkenler tanıtım filmi fiyatlarını etkilemektedir.

DMR YAPIM, 2019 yılı için hazırlamış olduğu kampanyalı fiyat tekliflerinden faydalanmak için hemen iletişime geçebilirsiniz.

Tanıtım Filmi Fiyat Teklifi
Tanıtım filmi yaptırmayı düşünüyorsanız öncelikle DMR YAPIM’dan fiyat teklifi almanızı öneririz. DMR YAPIM, reklam ve tanıtım filmleri çekimleri yanı sıra Sinema filmi ve belgesel çekimlerine prodüksiyon da sağlamaktadır. Tanıtım filmi konusunda en uygun fiyat teklifini almak için hemen iletişime geçebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat