10.Başarılı Ödül Gecesi

İzmir Büyük Şehir Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen Taksiciler Dayanışma Derneği 10. Başarı Ödül gecesine büyük ilgi gösterildi.

Ödül törenine katılan Taksiciler Dayanışma Derneği başkanı Atalay Özyılmaz,  yaptığı konuşmada, Güzel İzmirimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizler İzmir’de yaşamaktan İzmirli vatandaşlarımıza hizmet etmekten son derece gururluyuz dedi. 

Taksicilerin yaşadığı sorunlarada değinen Atalay Özyılmaz taksiler ülkemizde ki sorunların, mutlulukların, heyecanların her şeyin yaşandığı ve ülkemizin nabzımızı tuttuğu yer o yüzden bu gece taksi içi sohbetlerimizde ortaya çıkan halkımızın en iyilerini size sunmaktan onur duyduğunu belirtti. 

Ödül gecesinin sunuculuğunu üstlenen Emrah Kıdış geceye katılan ünlü isim ve medya yöneticilerine ödüllerini dağıtırken bizler 7’den 70’e herkes ile sohbet ediyoruz. Hiç bir araştırma şirketi emin olun ki bizim kadar araştırma yapamaz. Bu ödüller halkımızın sevdiği değer verdiği kurumlara dağıtılan ödüllerdir açıklamasında bulundu. 

Ödül gecesinin bitiminde sahneye çıkan Nihat Çolak şarkıları ile geceye noktayı koyarken, şarkılarına yer vermeyen televizyon ve radyo kuruluşlarının yöneticilerine ”siz benim şarkılarımı çalmazsınız ama şimdi masanızda durmadan oynarsınız” şeklinde takıldı. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir