Kiralık Yatlarda Konforun Adresi

Kiralık Yatlarda Konforun Adresi

Özel günlerin daha ayrıcalıklı olması için, kapalı mekanlar yerine tekne ve yat kiralama hizmetinden faydalananların sayısı, sürekli olarak artıyor. Organizasyona katılanlar böylece daha özel ve zevklerine uygun kutlamalarını yapabiliyorlar.

Profesyonel ekibi ve son model konforlu yat ve tekneleri ile istanbul yat kiralama sektöründe lider olan firma, hizmet çeşit ve kalitesini sürekli olarak geliştiriyor. Firma, sektördeki yılların deneyimi ile her türlü organizasyonu, modern yat ve tekneleri ile yapabilecek kapasiteye sahip bulunuyor.

Firmanın Hizmet Özellikleri Nelerdir?

Firma sektörde en yeni ve her türlü konfora sahip, tekne ve yatlarla hizmet veriyor. Özel günlerde yapılacak organizasyonlara göre tasarlanmış yat ve tekne filosu ile talep edilen kişi sayısına uygun, her çapta organizasyonu sorunsuz gerçekleştiriyor. Müşteri memnuniyetini hizmetlerinde esas olarak alan firma, tüm hizmetlerini kişiye ve organizasyona özel olarak veriyor. Firmanın tüm personeli eğitimli, güler yüzlü ve hizmet sektöründe deneyimli kişilerden oluşuyor. Çok uygun fiyatlarla en iyi hizmeti verdiğinden, yat kiralama istanbul başlıklı aramalarda ilk sırada yer alıyor.

Yat ve Teknelerin Özellikleri Nelerdir?

Firmanın tüm araçlarının bakımları yapılmış ve her an kullanıma hazır durumdadır. Firma 140 kişi kişiye yemekli veya kokteyl şeklinde hizmet verebilecek kapasitede tekne ve yatlara sahip bulunuyor. Bu araçlarda deneyimli bir kaptan ve iki gemici personel, standart olarak bulunuyor. Yat ve teknelerde ayrıca; erkek ve bayanlar için ayrı ayrı tuvaletler, en kaliteli ses sistemleri, ışıklandırma ve tam teşekküllü mutfak bulunuyor. Tekne ve yatların oturma düzeni, organizasyona özel olarak değiştirilebiliyor.

Firmanın Verdiği Hizmetler Nelerdir?

Firma yat ve tekne kiralama yanında, organizasyonlar için de birçok farklı hizmet sunuyor. Bunların bazıları şu şekilde sıralanıyor;

  • Şoförü il birlikte limuzin kiralama
  • Video ve fotoğraf çekim hizmeti
  • Yüzme organizasyonu
  • Sünnet düğünü
  • Kız kulesi, dansçı, fasıl ve bekarlığa veda parti organizasyonları

Firma ayrıca, evlilik tekliflerini yaptığı organizasyonlar ile unutulmaz bir anıya çeviriyor. Firma, sürpriz ve lazerli evlilik teklifi organizasyonları ile evlilik tekliflerini daha üst boyutlara taşıyor.

Diğer Hususlar

Firma, yat ve teknelerini özel olarak hazırlayarak, talep edilen gün ve saatte istenilen iskelede hazır bulunduruyor. Kiralama hizmeti yemeksiz olarak da veriliyor, böylece dışarıdan yiyecek getirilip sadece garson kiralaması da yapılabiliyor. Kaptan ve yakıt ücreti kiralama ücretine dahil oluyor. Yat ve tekneler, önceden gezilerek daha doğru bir seçim yapılabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir