şişli masöz beylikdüzü masöz

Ağız ve Diş Sağlığına Çözüm


Başarılı kadrosu, eksiksiz ekipmanları ve kaliteli medikal ürünleri ile hizmet veren www.dentankara.com.tr, ağız ve diş sağlığı konusunda sektörde bir numaradır. 57 senelik tecrübe ile diş sağlığı konusunda hizmet veren klinik, insan sağlığına büyük önem veriyor. Ağız ve diş sağlığı konusunda gerekli olan bütün tedavileri bulabileceğiniz klinik hem yetişkinlere hem de çocuklar hizmet vermektedir.

Gelişen teknolojiyi sıkı takibe alan klinik, gelişmiş cihazları ile hizmet vermektedir. Başta implantolmak üzere ortodonti, diş temizliği, diş beyazlatma, horlama apne protezi, dolgu, kanal tedavisi, diş eti tedavileri gibi bütün ağız sağlığı uygulamaları için güvenilir kliniklerin başında gelmektedir.

Horlama Uyku Apnesi Protezi

Horlama, uyku sırasında sağlıklı nefes alamama ve dolayısıyla uyurken gürültülü ses çıkarma sorunudur. Çeşitli sebeplerden dolayı damak sarkması ya da küçük dil genişlemesi yaşayan kişilerin sıkça karşılaştığı horlama sorununa klinikte uygulanan horlama apne proteziile son vermek mümkündür. Sarkan ağız içi yapının ve damağın toparlanmasını sağlayan protez ile horlama sorunundan kurtulacaksınız. Uzman kadrosu ve teknisyenleri ile kişinin ağız yapısını ve sorununu tespit edip ağız yapısına uygun protezi kullanıyor. Geceleri kullanılan protez çeneyi hem ileriye hem de aşağıya doğru germektedir. Böylece ağız içi doku eski gerginliğine ulaşmaktadır.

Ortodonti Diş Teli

Çene kemiğinin dışında kalan dişlerin birbiri üzerine çarpıklaşması kişilerde estetik kaygı oluşturmaktadır. Hem sağlık sorunu hem de öz güven kaygısı yaşatan bu durum, klinikte uygulanan diş teli yani ortodontitedavisi ile ortadan kaldırılıyor. Kaliteli ve kişiye uygun medikal ürünler kullanan klinik, diş teli için farklı seçenekler de sunmaktadır. Diş arkasından takılan, şeffaf ya da diş minesi ile aynı renkte porselen braketler tercih edilebiliyor. Kliniğin uyguladığı ortodonti tedavi süreci ortalama bir yıldır. Bir senenin sonunda sağlıklı ve düz dizilen dişlere sahip olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat