şişli masöz beylikdüzü masöz

Bilişim Güvenliğinde Bir Numara


Bu firma bilişim güvenliği sektöründe kendini oldukça geliştirmiş ve bu alanda uluslar arası sertifikaları bulunan aynı zamanda da yine bu alana yönelik eğitimler veren tecrübeli ve deneyimli çalışanlarıyla çok sayıda proje geliştirip kitaplar yayınlamaktadır. Dolayısıyla firma bu doğrultuda deneyimlerinin desteğini de arkasına alarak müşterisi için en uygun projeyi üretmektedir. Ayrıca firmanın müşteri odaklı uluslar arası güvenilir bir marka olma yolunda vizyonu ve çalışkanlık, adaletlilik, cesurluluk, öğrenmeye ve yenilgiye açıklılık, dürüstlülük, müşteri odaklılık gibi de değerlere sahiptir. Aynı zamanda bu firma TSE, ISO 27001, TÜRKAK ve Bilişim500 gibi belgeleri de barındırmaktadır. Ayrıca bu firma hakkında bütün bilgileri https://www.coslat.com adlı site üzerinden öğrenmek mümkündür.

Firmanın Hotspot Çözümleri

5651 hotspot çözümleri doğrultusunda farklı kimlik doğrulama seçenekleri bulunuyor. Kimlik doğrulama seçenekleri içerisinde T.C Kimlik numarası, SMS ve sponsor gibi yöntemler yer almaktadır. Daha sonra firma 5651 loglama yöntemini kullanarak aslında 5651 kanununa uyup imzalı kayıt ve elektronik zaman damgasını tutarak müşterilerini zorunlu olan kanundan kurtarmaktadır. Firma bu işlemlerden sonra sırayla veritabanı entegrasyonları, kurumsal kimliklere özel karşılama ekranları, yöneticiler için özel tanımlar, mobil cihaz desteği, hız tanımlamasıyla kota gibi hizmetleri sunmaktadır.

Firewall Çözümlerindeki Hizmetler

5651 firewall çözümlerinde firma web ara yüzünü Türkçe olarak ve kullanışlı bir şekilde sunmaktadır. Aynı zamanda Layer 7 ile uygulama kontrolü, yük dengeleme ve arttırma, VPN desteği, birden fazla internet hattı yönetimi, trafik grafikleri ve web filtreleme gibi hizmetleri de beraberinde sunmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat