şişli masöz beylikdüzü masöz

DERYA NIN İLK ŞARKISI…

 

Rafet El Roman’la birlikte yaptıkları düetle ismini duyuran Derya, bu kez de ilk single çalışmasıyla müzikseverleri selamlıyor. Genç şarkıcının Ay Tutulmadan ismini taşıyan teklisi, yenilikçi tarzı ve özgün yorumuyla gönüllerdeki yerini alacak.

Almanya’nın Köln şehrinde yaşayan 20 yaşındaki Derya, yeni şarkısı Ay Tutulmadan ile müzik hayatına devam ediyor. İlk çıkışını Rafet El Roman ile birlikte seslendirdikleri ve sadece üç ay içinde 140 milyon izlenmeye ulaşan Unuturum Elbet şarkısıyla yapan Derya, etkileyici ve güçlü sesiyle büyük beğeni toplamıştı.

Müzikseverler tarafından şimdiden önümüzdeki yılların en başarılı yorumcuları arasında gösterilen Derya’nın yeni çalışması Ay Tutulmadan, soul tınıları taşıyan bestesi ve etkileyici sözleriyle dinleyicilerin gönlünü çeliyor

.

Müziği evrensel bir dil olarak kullanıp oryantal tınıları soul tarzıyla başarıyla birleştiren Derya’nın prodüktörlüğünü Rafet El Roman ‚ın yaptığı sözlerini Bilal Çakar ile beraber yazdığı bestesi Malik Quality ve düzenlemesi Steffen Müller İmzalı şarkısı Ay Tutulmadan, müzik çevreleri tarafından heyecan verici olarak nitelendiriliyor.

Rafet El Roman ile birlikte Avrupa’nın farklı şehirlerinde canlı performanslar sergileyen Derya ve Rafet El Roman, önümüzdeki günlerde Paris, Brüksel ve Viyana’da sahne alacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat