Sem Akademi sertifika programları

S.E.M Akademi robotik kodlama eğitimi ile online programlar sunuyor. MEB ve Haliç Üniversitesi işbirliği dahilinde, robotik alanda faaliyet göstermek isteyen herkes, robotik kodlama eğitimlerinden yararlanabilirler.

Robotik kodlama programı ile teknoloji tasarım, bilişim teknolojileri gibi alanlarda çalışmalar sunuluyor. Mühendislik, matematik, fen, sanat gibi pek çok branşları, robotik, analitik ve mekanik sistem donanımlarıyla etkin eğitim programları sunuluyor.

Robotik Kodlama ve Yazılım Eğitmenliği olmak isteyen tüm adaylar, robotik kodlama sertifika programına katılarak online eğitimlerden yararlanabilirler. Eğitimlerin tamamı, dijital sistem üzerinden sağlanıyor. Kayıttan izleyebilir, canlı yayınlar ile robotik kodlama eğitimlerine dahil olabilirsiniz. Kurs sonunda başarılı olan katılımcılara, Haliç Üniversitesi onaylı sertifika veriliyor.

Sanat Terapisi Eğitim ve Sertifikası

Sanat terapisti olmak isteyen tüm adaylar için profesyonel bir merkez bulunuyor. Üstelik online eğitim sistemleriyle, ülkenin her noktasına eğitim fırsatı sunan S.E.M Akademi, sanat terapisi eğitimi ile alanında gelişim sağlamak isteyen öğrenciler veya mezunlara sertifika sunuluyor.

80 saatlik sanat terapisi programı, online şekilde sunuluyor. Katılımcılar, uzman eğitmenler ve profesyonel psikoterapistlerin eğitim sunumlarına canlı yayın ile katılım sağlayabilirler. Üstelik zamanını kendine göre ayarlamak isteyenler için kayıttan izleme ve ders takibi yapma olanakları bulunuyor.

Sanat terapisi sertifika programını tamamlayan katılımcılar, MEB’e bağlı kurumlarda veya özel kurumlarda eğitmenlik yapabilirler. Sanatın tüm alanlarında terapi eğitimleriyle, donanımlı ve profesyonel hizmetler sunuluyor.

Masal Terapisi Eğitmenliği

Çocuk gelişim uzmanları, psikologlar, danışmanlar, sağlık çalışanları veya öğretmenler gibi pek çok meslek grubunda olanlar masal terapisi eğitimi ile sertifika alabilirler. S.E.M Akademi, 2008 yılından bu yana etkin ve başarılı hizmetleriyle, MEB işbirliği sunuyor.

Haliç Üniversitesi işbirliğiyle sunulan masal terapisi programı, dijital eğitim sistemi olarak sunuluyor. Online bağlantılar ile eğitim programına katılmak mümkündür. Her biri alanında uzman eğitmenler ile sunulan programlar, masal ve hikaye anlatıcılığı alanında eğitmenlik kazandırıyor.

Masal terapisi sertifika programı başvuruları için www.e-semakademi.com.tr web adresinden erişim sağlayabilirsiniz. Telefonla bilgi almak ve sertifika eğitimleri fiyat bilgileri edinmek için 0224 234 3736 numaralı hatta iletişim sağlanabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir