şişli masöz beylikdüzü masöz
Sağlıklı Gülümsemek Herkesin Hakkı

Sağlıklı Gülümsemek Herkesin Hakkı

İmplant Fiyatları hakkında detaylı bilgi almak isteyenler Dental Termin internet sitesindeki sağlık danışmanlarından istifade etmeleri gerekir. Dentaltermin, tedavi odalarına sahip bir kliniktir. Sahip olduğu ileri teknoloji ile donatılmış laboratuvarlarını, uzman ve ehil eller ile donatmıştır. Kaliteyi güven ile perçinleyen yapısı ile yurt dışından kabul ettiği hastalar ile sağlık turizminin öncüsüdür.

Basın ve Medyanın Yoğun İlgisi

Sağlık sektöründeki yeri tartışılmaz konumda olan Dentaltermin, basın ve yayın kuruluşlarının da ilgisi konumundadır. Bebeğinizin kaşığını kullanmayın ve gargara kullanımının diyabeti artırmasına yönelik gündem oluşturan haberler, basında yer alan haberlerden bazıları olarak ilk akla gelenlerdir.

Diş tedavisinde garanti kavramını etkin kullanan bir anlayış ile hizmet veren Dental Termin, tedavisini yaptığı dişlere tam beş sene garanti veriyor. Bazı işlemlerin ise ömür boyu garantisi bulunuyor. Yurt dışından gelen misafir hastalar için de garanti belgesini Almanca olarak tanzim ediyor. Tedavinin hemen akabinde tüm bu evraklar, dosyaya konuyor.

Ödüllü ve Kalite Belgeli Bir Poliklinik

İmplant tedavisi gibi tüm diş sağlığı alanlarındaki uzman eller, yaptıkları işin kalitesi doğrultusunda, birçok belgeye ve ödüle sahiptir. ISO belgesi bunların başında gelmektedir. Belgenin gereği kaliteli ürünlerin kullanıldığı da herkes tarafından malum olan bir konudur. Ayrıca hem CE hem de TSE belgeleri bulunan klinik, kaliteli yapısından ödün vermeyecek bir anlayışa sahiptir.

Dental Termin tarafından verilen garantinin geçerli olması için, tedavinin yapılmasından sonra, diş doktorunun hem yönlendirmeleri hem de gerekli bakımları yaptırmak gerekmektedir. Bu konuda herhangi bir diş hekimi de kullanıla bilmektedir.

Sosyal Sorumluluklarının Bilincinde Bir Yapı

Poliklinik, sosyal sorumluluklarının da bilincinde hareket ediyor. Bunun için de belirli periyotlarla yeşil alan oluşturuluyor. Fidan dikimleri ile bu yaeşil alanların genişlemesi sağlanıyor. Sekiz dil ile hizmet eden Dental Termin Polikliniğini tercih edip, DentalTermin ailesine katılan her bir misafir için, bir fidan dikimi gerçekleştiriliyor. Kazanılan her bir temiz çevre, geleceğe mutlu ve umutlu bakan yüzler demek olduğu bilinci ile hareket ediliyor.

Dental Termin; İmplan ve Zirkonyum tedavileri başta olmak üzere, Veneer Porselen Kaplama, Protez Dolgu, Bonding ve Beyazlatma, Bon’lama ve E Max tedavi çeşitleri ile hizmet vermektedir. All On Four Proarch tedavisinin ehil ellerle uygulandığı tek adrestir. Box tekniğinin itina ile yapıldığı, metal alt yapılı protez ile telsiz diş tedavisinin en iyi şekilde uygulandığı bir merkezdir. Gülüş estetiği de sunan bir deneyimi ve kadrosu bulunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat