şişli masöz beylikdüzü masöz
Baskılı Koli Bandı Yöntemleri

Baskılı Koli Bandı Yöntemleri

Baskılı Koli Bandı binaların dışarıdan bakıldığında görselliklerini tüm açıklığıyla ortaya koyacağından önemli bir konudur. Bu konuda geçmiş yıllardaki tecrübeler kullanılarak işinde uzman kişiler sayesinde titiz çalışmalar sergilenir. Özellikle çalışan elemanlar yeni dönemde çıkarılan Kraft çanta üretim yasasına uygun şartları yerine getiren ve bu konuda sertifikalı kişilerden oluşmaktadır. Güvenlik ana prensibimiz olduğundan emniyet tedbirleri hat safhada tutulmaktadır. Bu sayede çalışan temizlik elemanlarının güvenliği sağlanmış olurken hizmet verilen kişiler de sorumluluktan kurtarılmış olmaktadır. Kargo Poşeti üretimi son derece üstün bir uzmanlık ve tecrübe gerektiren tüm zor temizlik faaliyetlerinde oluşturduğumuz profesyonel kadrolarla sürekli takibimizde olan kişiler ile hizmet sunmaktayız. 

Baskılı Koli Bandı farklı şekillerde gerçekleştirilerek günümüzde geliştirilen en yüksek binaların tepe noktalarına kadar temizlik faaliyeti yapılabilmektedir. Bu tür çalışmalarda kullanılan yöntemler;  

  • Dağcılık sistemine uygun geliştirilen bina Kargo Poşeti
  • Sepet sistemi kullanılarak yapılan bina Kraft Çanta
  • Asansörlü sistem kurularak yapılan bina Kargo Poşeti
  • Rezidans, plaza ve kule tipinde binaların Kraft Çanta

Sistemleri ile bina dış cephelerini kaplayan camlar tüm detayları ile en ince ayrıntısına kadar saydam bir görüntü elde edilerek temizlenmektedir. 

Baskılı Koli Bandı esnasında kullanılan kimyasal maddeler cam yüzeylerine metal ve plastik aksanlara zarar vermeyecek TSE belgelerine sahip ürünlerden seçilerek kullanılmaktadır. Böyle olmaması durumunda ortaya çıkacak cam ve çerçevelerdeki kalıcı zararlar bilindiğinden bu konuda çok dikkat edilmektedir. Yapılan bu temizlik binaların korozyona karşı ve doğal etkilere karşı koruma sağlayarak bina ömrünü uzatıcı nitelikte olmaktadır. Aynı zamanda çalıştırdığımız elemanlar SGK yasalarına uygun olmaları müşterilerin ayrıca bir sigorta pirimi ödemelerine gerek kalmamaktadır. çünkü bu tür yasalar araştırıldığında herhangi bir firmaya bağlı olmayan temizlik elemanı çalıştırılması esnasında en kısa zaman olan saatlik dahi olsa çalıştığı zaman kadar sigorta piriminin ayrıca ödenmiş olması gerekmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat