şişli masöz beylikdüzü masöz

Okullarda 180 kişiye gönüllü itfaiyeci eğitim verdi

İtfaiye ekiplerimiz eğitimler kapsamında ilimizde bulanan 60 okula eğitim verildi. Okullarda bulanan 180 kişiye gönüllü itfaiyeci olarak eğitim verildi.

Belediyemiz itfaiye Müdürlüğü ekipleri, günlük olaylara müdahalenin yanı sıra, okullarda ve kurumlarda tatbikatlarına ara vermeden devam ediyor. Kurum, kuruluş ve okullarda görev yapanların ve öğrencilerin herhangi bir yangın ve afet durumlarında nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgi veren itfaiye müdürlüğü ekiplerimiz, aynı zamanda yangın tatbikatı yaparak da öğrenci ve görevli personele bilgi veriyor.

Eğitimler kapsamında ise ilimizde bulanan 80 okuldan 60 okula eğitim verildi. Okullarda bulanan 180 kişiye gönüllü itfaiyeci olarak eğitim verildi. Eğitimlerin yanı sıra öğrencilere belediyemiz tarafından hazırlanan konusu itfaiye olan hikâye kitabı ve çeşitli hediyelerde veriliyor.

Bu kapsamda, itfaiye müdürümüz Koray Arslan okullar kapanana kadar 10 bin öğrenciye eğitim vermeyi hedeflediklerini eğitimler kapsamında Geraldine Saran İlkokuluna eğitim verdikleri belirtti. itfaiye müdürümüz Koray Arslan Nisan ayı sonuna kadar ise Kırıkkale geneli tüm okulların tamamlanacağını belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat