ISO 22000 belgesi

ISO 22000 belgesi

Üretilen gıdaların insan sağlığına zararlı olmayacak şekilde tüketicilere ulaştırılmasına kadar geçecek süreçte adımların doğru bir şekilde atıldığını gösteren belgelerden birisidir. Buna göre imalat, dağıtım ve tüketim aşamalarında standart çerçevede hareket edildiğinin ispatlanması için ancak ISO 22000 belgesi alınması gerekmektedir. Bu hususta sizlere gerekli desteği sağlayacak olan ekiplerimizle iletişime geçerek tüm sorularınızın yanıtlarını alabilirsiniz. Tüm imalat aşamalarında ve sonrasında standart çizgilerde hizmetlerin sunulduğunu ve kısa sürede iyileştirmelerini istenen seviyelere geldiğini işaret eden bu belgenin nasıl alınabileceğine dair danışmanlık hizmetlerini sunmaktayız. Bizlere ulaşarak gıda alanında sunduğunuz hizmetlerde müşterilerinize güven verebilmeniz açısından önem arz eden ISO 22000 belgesi hakkında fikir alabilirsiniz. İşletmelerinizin hedeflediğiniz seviyelere gelmesi için mutlaka bulundurmanız gereken ISO 22000 daha yüksek noktalara ulaşabilmeniz aşamasında katkı sağlayacaktır.

ISO 22000 Belgesinin Avantajları Nelerdir?

Şirketlerinizin uluslararası değerde kabul görmesi açısından avantaj elde etmenize olanak verecektir. Tüketimi halinde herhangi bir tehlike arz etmeyeceğinden emin hale gelecek olan müşterileriniz veya tüm bireyler tedarik aşamasında daha dikkatli olacaktır. Tüm tetkiklerin yapılması neticesinde sahip olabileceğiniz ISO 22000 belgesi gıda güvenliği konusunda etkili bir kontrol sağlayacaktır. Gıdalardan kaynaklanmakta olan çeşitli rahatsızlıkların yaşanma riski çok daha az hale gelecektir. Bu sayede müşterileriniz çok daha memnun hale gelecektir. Sürekli hizmet almalarını tetikleyecek olan faktörlere ulaşmanıza katkı sağlayacaktır. Daha iyi bir iletişim ve organizasyon imkanı tanımaktadır. Planlamaların iyi bir şekilde yapılmasına olanak veren ISO 22000 ile pazar payında gözle görülür artışlar meydana gelecektir. Gıda güvenliğine ne denli önem verildiğini gösteren bu belgenin kimlere bu etkili sonuçları kazandıracağını ekiplerimizden detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Gıda Güvenliği Yönetimi Neden Gereklidir?

İnsanların yaşamını daha sağlıklı ve besleyici gıdalarla, güvenli bir şekilde sürdürmeleri için en önemli anahtarlardan birisi ISO 22000 belgesi olacaktır. Çeşitli hastalıklara neden olan bakteri veya virüs gibi zararlıları barındıran güvensiz gıdaların ayrıştırılmasını sağlayacaktır. Besinlerin içerdiği bu zararlı ve güvensiz maddeler ve virüsler nedeniyle insanların hayatının ciddi anlamda riske girdiği ve hatta ölümcül sonuçların yaşandığı görülmektedir. Bu gibi nedenlerden dolayı üreticilerin ve tüketicilerin arasında iş birliğinin görülmesine katkı sağlayan belge olarak karşınıza çıkacaktır. Bu gibi sebeplerden dolayı sizler de daha güvenilir adımları atmak ve müşteri sürekliliğini kazanabilmek için bizlere ulaşabilirsiniz.

ISO 22000 Belgesi Neler Kazandırır?

Tüketiciler için üretimini gerçekleştirdiğiniz ürünlerin güvenli hale gelmesine katkı sağlamaktadır. Yasalara uygun bir şekilde gıda güvenliğini elde etmenize olanak vermektedir. Gıda zincirinin parçalarından olan üreticilerin ve tüketicilerin iletişimini daha etkin bir hale getirmelerine destek olmaktadır. Aynı zamanda şirketinizle gerçekleştirdiğiniz hizmetlerde gıda güvenliği aşamasında gerekli tüm hassasiyeti gösterdiğinizi ifade etmektedir.

Kimler ISO 22000 Belgesi Almalıdır?

Ziyaretçilerimizin en çok merak ettiği konulardan birisi ISO 22000 belgesini kimlerin alabileceğidir. Bu aşamada öncelikle gıda zinciri içerisinde yer alan bir kuruluş veya firma olmanız gerektiğini unutmamalısınız. Eğer gıdaların ambalajlanması ile ilgili hizmetleri veren bir şirketin başındaysanız veya taşınmasını sağlayan lojistik bir firmanız varsa, bu gibi durumlarda ISO 22000 belgesini almanız gerekmektedir. Bu sayede yukarıda bahsettiğimiz pek çok avantajı ve daha fazlasını kazanabilirsiniz. Gıda güvenliği için önemli bir anahtar görevi gören ve müşterilerin gönül rahatlığıyla tüketmelerine olanak veren bu belge ile ilgili tüm sorularınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

ISO 22000 Belgesini Nasıl Alırım?

Kuruluşlarınızı kısa sürede geliştirmeniz ve istenilen seviyelere getirmeniz aşamasında etkili çalışmaları sizler için sergilemeye devam ediyoruz. Sizler de bilgi birikimlerimizden faydalanarak, lider konuma ulaşmayı başaran firmalarımız ve ekiplerimiz sayesinde ISO 22000 belgesi ve diğer belgelendirme çeşitleri ile ilgili hizmetleri alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir