şişli masöz beylikdüzü masöz

Kaftan ve Bindallı Modelleri


2007 senesinde sektörün öncüsü olmak için kurulmuş olan firma, Türkiye’nin her yerinekına gecesi kıyafetleri kiralamaktadır. Müşteri memnuniyeti ile kaliteyi her zaman ön planda tutan firma, bindallı ve kaftan modellerinde en iyi kumaş ürünlerini kullanmaktadır. Elde dikilen özgün tasarımlar ile özel günleri tam bir peri masalına dönüştüren kaftan ve bindallı modelleri firmanın resmi web sitesi olan aslikaftan.com adresinde yer alır.

Bindallı Kiralama Hizmetleri

Kına gecelerinin vazgeçilmez ögelerinden bir tanesi olan bindallı modelleri firma bünyesinde birden fazla renk seçeneği ile beraber bulunmaktadır. Bunun yanı sıra oluşturulmuş olan seri ile bindallı kiralama hizmetleri içerisinde tercih yapılabilir. Işıltı serisi, pırlanta serisi, tesettür bindallı modelleri ile beraber firma bünyesinde uygun bindallı fiyatları ile kiralama işlemi yapılabilir.

Kına Kıyafeti Kiralama Hizmetleri

Kına gecelerinde bindallı giymeden önce tercih edilen kına kıyafetleri, firma bünyesinde yer alan bir diğer ürün kategorisi içerisinde yer alır. Kabarık etek modellerinin yanı sıra sade ve şık görünümü elde edebilmek açısından düz inen modeller de firmanın tercih edilenleri arasında bulunur.

Gelin adayının vücut tipine uygun olan modellerin tercih edilmesi ve üzerinde basit oynamalar yaparak kiralanabilmesi mümkün olur. Kına gecesi için kıyafet kiralamayı düşünenler, firma içerisinde yer alan birbirinden şık modelleri tercih edebilirler. Etiket üzerinde yazan ya da web sitesinde bulunan kiralık modeller Türkiye’nin her bölgesinde gönderilir.

https://www.aslikaftan.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat