Sac Satışında Kaliteli Firma


Ülkemiz sanayi, lojistik, otomotiv ve ticaret alanındaki gelişmesini, hammadde ve yarı mamul satışındaki güçlü şirketlere borçludur. Ülkemize uygun fiyatlı hammadde temini yapan şirketler sayesinde üretim maliyetleri düşmekte ve hizmet sektörleri de verdikleri ürün çeşitliliği ve kalitesini tüketiciye ucuza götürmektedir. Sanayi sektöründe yer alan şirketler malzeme tercihlerini, en kaliteli ürünleri en uygun fiyatla satın alma çabasıyla şekillendirir.

Fabrikalar bu hammaddeleri işleyerek son tüketiciye ulaştıracaklar ve bu sayede hem ekonomi güçlenecek, hem de tüketici hizmet alımında sıkıntı yaşamayacaktır. Tüketiciye kaliteli ürünü uygun fiyatlarla götürmek ülke ekonomisine ve kalkınmasına katkıda bulunan en önemli faktörlerdir.

Firmamızı her türlü soğuk sacsatışı yapmak için 1956 yılında İstanbul ili Dudullu ilçesinde küçük bir atölye şeklinde kurduk. Sektör içinde büyüyerek ilerleyişimizin temelinde müşterilerimize yaklaşımımız ve ürünlerimizin kalitesinin tartışılmaz oluşu etkili oldu. 2000 yılında İstanbul’daki yerimizden Gebze Kocaeli adresimize taşınarak faaliyetlerimize aynı kalite ile devam etmeye başladık. Ülkemizin kalkınması için göstermiş olduğumuz çaba yıllardır sürmekte olup, nesiller boyu devam edecektir. Kaliteli ürün seçenekleri sunan firmamız, büyüme çaba ve gayretinde kaliteden ödün vermemektedir.

Ürün Kalitemiz Ve Hizmet Standardımız

Firmamız yıllardır rulo sac, çelik sac, soğuk sac, dkp sac ve galvaniz sacsatışı yapmakta ve müşterileriyle iş birliği içerisinde hareket etmektedir. Firmamız, alışılagelmiş ticaret anlaşmalarının dışında müşteri memnuniyeti bağlamında kaliteli çalışmalar yapmakta ve bu davranışları ilke edinmektedir. Faaliyet gösterdiğiniz sektöre özel ürünlerimiz yıllardır sizlere hammadde olarak göndermiş olduğumuz kalitede devam etmekte ve değişim göstermemektedir.

Üretim faaliyetleriniz için ihtiyacınız olan her türlü profil, levha, çelik ve tüm sac çeşitleri için sitemizden detaylı bilgiler alabilirsiniz. Tüm Türkiye’ye vermiş olduğumuz hizmetlerimiz sitemiz üzerinde ayrıntılı olarak açıklanmakta olup, online veya telefon numaralarımız aracılığıyla da bizlere ulaşabilirsiniz.

Sektörlerin Sac İhtiyaçlarının Karşılanması

Firmamız kaliteli sac ürünlerini satışa sunmaktadır. Örneğin dkp sacihtiyacınız için 0,80 – 0,90 – 1 mm gibi dkp sac çeşitlerini firmamızdan kolaylıkla temin edebilirsiniz. Firmamız uygun fiyatlı sac ürünleri ile tüm sektörlere hizmet sağlamakta olup, ödeme yöntemlerinde de kolaylıklar sunmaktadır.

Sac Satışında Yarı Mamul Ürünler

Gelişmiş teknoloji ile oluşturulmuş tam otomatik makine parkurumuz, yüksek stok kapasitemiz ve geniş lojistik ağ yapımız ile dalgıç pompa, elektrikli motor, beyaz eşya yan sanayi, otomotiv, mobilya ve aydınlatma metal aksesuarları, kapı ve pencere destek profilleri, pvc destek profilleri, metal ürün profilleri, dekorasyon profilleri, metal boru ve profil, ferforje sac ve birçok sektörün ihtiyaç duyduğu hassas kesilmiş rulo ve plaka sacların da üretimini yapan firmamızın çalışmalarını sitemiz üzerinden inceleyebilir, yarı mamul ürünlerimiz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tüm Sektörlere Yönelik Sac Satışı

Otomotiv, ısı cihazları, pencere kapı sistemleri, beyaz eşya ve üretim çalışması yapan her türlü fabrika ve imalathanenin sac ihtiyaçlarına kaliteli çözüm yolları sunmaktayız. Firmamız nitelikli çalışmaları ile müşterileri tarafından beğeni toplamış ve faaliyetlerini sektörel bazda en üstün teknolojiyle sunmayı ilke edinmiştir.

Sac İhtiyaçları

Firmamız geniş müşteri kitlemizin bizlere daha kolay ulaşmasını sağlamak adına internet sitemiz üzerinden de hizmet vermekte ve çalışmalarımızın tüm ayrıntılarını sitemiz üzerinden sizlere sunmaktadır. Kaliteli çalışmalarımız, sac üretim tesisimiz ve yarı mamul ürünlerimiz hakkındaki tüm detayları sitemiz üzerinden öğrenebilir, sektörünüzün çalışmalarına uygun olan ürünlerimiz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Firmamıza iletmek istediğiniz her türlü soru ve görüş için sitemizde yer alan iletişim formunu doldurabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir