Neden Orijinal Toner?

Yazıcı üreticileri büyük yatırımlar yaparak kurdukları tesislerde sürekli Arge çalışması yaparak yeni ürünler geliştirerek bunları satmaya çalışırlar. Ürettikleri yazıcıların satışından büyük karlar elde etmeyi planlamadan en ucuz fiyatlara en çok ürün satmak isterler. Buradaki amaçları yazıcının kullanıldığı süre zarfında tüketim ürünlerini satarak büyük paralar kazanmaktır. Bazı üreticiler kartuşlara dolum yapılmasına imkan sağlayan özellikleri kullanırken, bazıları dolum yapılmasını engellemek amacıyla ellerinden geleni yapmaktadır. Dolumu kolay yapılan orijinal toner fiyatları daha pahalı iken, dolum yapılması zorlaştırılan ürünlerin fiyatları daha ucuza satıldığı gözlemlenmektedir.

Özellikle üzerine detaylı çip takılan bu ürünlerde dolum fiyatı neredeyse orijinaline yakın olduğundan kullanıcıları orijinal toner kullanmaya teşvik eder. Dolumu kolay toner üreten firmalar ise, ucuz fiyatlara dolum yapılabilen ürünlerin çok daha fazla yazıcı satacağını bildiğinden ve dolum yapılan kartuşun birkaç dolumdan sonra kullanılamaz hale geleceğinden ihtiyaç duyulan BOŞ TONER kartuşları için orijinal toner fiyatları kaç para olursa olsun satın alınması gerektiğini düşünerek üretim yapmaktadır. Orijinal toner fiyatlarını etkileyen faktörlerden bir tanesi de kullanım kapasiteleridir, içlerindeki toz miktarına göre çıktı verdiklerinden bedelleri bu oranlarla uygun şekilde belirlenmektedir. Ancak üreticilerin verdikleri baskı adedi % 5 doluluk oranı dikkate alınarak hesaplandığından ve kullanım esnasında böyle bir oranda baskı yapılması mümkün olmadığından kullanıcıları yanılgılara sürüklemektedir. Baskı maliyetlerinizi hesap ederken üreticilerin verdikleri baskı adedini baz almak yerine kullandığınız doluluk oranını kontrol ederek baskı sayınız hesaplamanız yararlı olacaktır.

Binbirtoner’den alacağınız bu ürünü hızlı ve ücretsiz kargo ile göndermekteyiz. Bunun yanında herhangi bir problem çıktığı taktirde sıfır ürünü ile değişimi sağlanmaktadır. Ürünleriniz sizlere faturalı gelmektedir. Almış olduğunuz muadil toner orijinal ürünlerde, ile en önemlisi kaliteyi elde etmiş olacaksınız ve bunu uygun fiyat avantajı ile yakalayacaksınız. Ürünlerin kutularında kesinlikle herhangi bir yırtılma veya yıpranma yoktur. Kullanmaya başladıktan sonrada kesinlikle bir sıkıntı yaratmayacaktır.

Çıkarttığı taktirde teknik servisimiz size destek olacak ve sorununuzun çözülmesi için elinden geleni yapacaktır ve sorunu çözecektir. Memnun kaldığınız taktirde bu ürünleri bizlerden daha da uygun iskontolara alabilir ve avantajlı ödeme şekillerinden yararlanabilirsiniz. Yapacağınız alışverişler sonucunda kesinlikle avantaj kazanacaksınız ve bu size fırsatlar yaracaktır. Rekabetçi firmaların dışında Binbirtoner büyük stok gücüne sahip olması itibari ile sizlere en iyi hizmeti vermeyi gaye etmektedir. Bu hizmeti sunarken en üstün kaliteyi sizlere en hızlı ve en uygun şekilde yapmayı kendisine prensip edinmiştir. Bu ürünü bizlerden avantajlı ödeme çeşitleri ile ücretsiz kargo ile satın alabilirsiniz. Kredi kartına taksit imkanları ve banka havalesine yapmış olduğumuz % 5 indirim sizlere alışverişinizde fiyat konusunda daha da avantaj sağlayacaktır. Siz de bu ürünü denediğiniz taktirde memnun kalacaksınız ve kalitenin adresi Binbirtoner’den almaya sadece bir tık uzakta olacaksınız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir