şişli masöz beylikdüzü masöz

Düğününüz İçin ‘’Davetiye’’ Temanız Nasıl Olmalıdır?

 

Çiftlerin hayatlarını birleştireceği güne sayılı günler kala heyecan artarken mutluluklarının habercisi davetiyeler için de model beğenme telaşı başlar. Yüzlerce birbirinden güzel farklı model seçeneği arasından davetiye beğenmek çiftler için zor olsa da bu süreci kolaylaştırmanın bir takım püf noktaları var.

Düğün davetiyesi seçerken model belirlemede etkili olan en belirleyici konulardan biri de düğün teması. Çiftlerin düğün organizasyonları için belirleyeceği konsept davetiye seçimlerinde oldukça etkili olmaktadır. O halde davetiye seçimine karar vermeden önce düğününüzün temasını belirlemenizde fayda olacak. Kır düğünü mü planlıyorsunuz yoksa salon düğünü mü yapacaksınız? Düğün mekanınıza hangi renkler hakim olacak? Her şey tamamsa düğün temanıza uygun davetiye modellerine bakmaya başlayabilirsiniz.

Bu Yılın En Trend Davetiyesi Suluboya Tasarımlı Modeller

Düğününüz için davetiye belirlerken mutlaka son yılın trend modellerine bakmalısınız. Her yıl davetiye katalogları yenileniyor ve ortaya birbirinden farklı modeller çıkıyor. Bazen geometrik desenli modeller trend olurken bazı zamanlarda ise konsept davetiyeler trend olabiliyor. Son yılın trendleri düğün konseptinize uygun ise davetiyenizi seçerken trend modellere bakarak davetiye temanızı seçebilirsiniz.

Bu yılın en trend düğün davetiyesi modellerinde ise suluboya tasarımları dikkat çekiyor. Renkli suluboya tasarımları ile hazırlanan davetiyeler modern bir görünüm oluşturuyor ve özellikle yazın düğün yapacak çiftler için harika bir model oluyor. Düğününü kış aylarında yapacak olan çiftler ise davetiye temasını belirlerken gökyüzü temalı suluboya tasarımlı davetiye modellerine göz atabilirler.

Temanızda Aşk Var Mı?

Düğününüz için seçtiğiniz davetiyede kendinizden bir şeyler bulabiliyor musunuz? Sizi ve aşkınızı yansıtıyor mu? İşte davetiye temanızı belirlerken dikkat etmeniz gereken bir ölçüt daha!

Aşk…

Bazı çiftler için davetiye çok özeldir ve kendilerinden bir şeyler bulmak isterler. Onlarca hatta yüzlerce tasarım arasından seçim yaparken aşkınıza dair anlamlı, sizi yansıtan bir tasarım bulmak belki de zor olacaktır. Bu durumda sizin için en iyi yol muhakkak ki ne istediğinize karar verip bunu davetiyenizi yapacak olan tasarımcıya net bir şekilde aktarmak olacak. Mutlu gününüzün habercisi olan davetiyeler neden aşkınızı yansıtmasın?

Lüks Bir Mekanda Düğün Yapacaklar İçin Davetiye Teması

Düğününüzü şık ve oldukça gösterişli bir mekanda yapacaksanız davetiye temanızı belirlerken basit modellerden uzak durmanız uyumlu bir konsept için gerekli olacaktır. Lüks mekanlarda düğün yapacak olan çiftlerin tercihi genellikle altın ve gümüş varaklı baskılı modeller olmaktadır. İhtişamlı ve kaliteli bir görünüm sunan varaklı davetiyeler, davetlilerinize düğününüz ile alakalı ipuçları verecektir. Altın ve gümüş varaklı lüks davetiye modelleri için erdem davetiye kataloğunu inceleyebilirsiniz.

Düğün davetiyenizi seçerken önce düğün temanızı belirlemeli sonrasında ise davetiye tasarımına karar vermelisiniz. Unutulmamalıdır ki; davetiyeler evleneceğiniz günün habercisidir ve düğününüz ile ilgili ilk izlenimleri yansıtacak olan önemli bir detaydır.

Kaynak; https://www.edavetiye.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat