Beşiktaş’ın Transfer Hareketi

 

Diğer takımlara oranla transfer dönemine daha yavaş başlayan takımlar arasında olan Siyah Beyazlılar aniden hızlanma yoluna gitmeye başlıyor. İlk olarak Abdullah Avcı ile yollarına devam etme kararını duyuran takım bir süredir mali krizler ile birlikte anıldığından dolayı transfer haberlerinin yavaşlamasına kesin gözü ile bakılıyordu.  tenis terimleri sözlüğü Takımdan son dakika olarak beklenmedik şekilde Douglas ile anlaşma yaptıkları yönünde açıklama geldi. Üstelik bir kaç isim ile de görüşme halinde oldukları biliniyor.

3 Yıllık Sözleşme

Geçen sezon Sivasspor forması ile sahalarda bulunan başarılı oyuncu 30 Haziran tarihi itibarı ile sözleşmesinin bittiğini duyurmuştur. tenis maçları Bu tarihten beri de çeşitli teklifleri değerlendirmesi beklenirken Beşiktaş 3 yıllık sözleşme imzalamayı teklif ederek transferi gerçekleştirdi. Oyuncu senelik 800 bin Euro kazanma şartı ile teklifi kabul ederek imzaları attı. Direktör Ali Naibi tarafından yapılan resmi açıklama sonucunda transferin kesinleştiği ve cumartesi günü kampa katılmasını bekledikleri de anlaşıldı. 30 yaşında olan genç oyuncunun tenis terimleri ve tenis maçları ile ilgisi de bulunuyor.

 

https://www.tenisterimleri.com  Dünyada yeni oynanacak olan tenis maçları ile ilgili haberler, tenis oynamaya yeni başlayanlar için tenis terimleri sözlüğü ve teniste dünya sıralaması listesine bu web sitesinden ulaşmanız mümkün. Tenis maçları hangi kanalda, sporu ve tenis maçları izlemeyi sevenler için bir çok bilgi bu sitede yer almakta.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir