şişli masöz beylikdüzü masöz

44 yıllık büyüyü Aydınlı Mehmet Hoca bozdu

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde yaşayan ünlü Havas Alimi Aydınlı Mehmet Hoca, Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşanan ve neredeyse yarım asırlık büyü çilesine son verdi.

Uyguladığı alternatif tedavi yöntemleri ve paranormal olay çözümlemeleriyle tüm dünya tarafından tanınan ünlü Havas Alimi Mehmet Pala, Salihli’de yaşayan ailenin yarım asırlık çilesine son verdi. Yaklaşık 50 yıl önce aile arasında yaşanan husumet nedeniyle başlayan çile, Aydınlı Mehmet Hoca’nın çalışmasıyla sona erdi.

44 yıldır baş ağrısı ve uykusuzluk yaşıyorlardı

Edinilen bilgiye göre Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşayan aile uzun yıllardır baş ağrısı ve uykusuzluk yaşıyordu. Yakın çevreleri tarafından da bilinen şikayetlerinin nedenini uzun yıllar araştıran talihsiz aileye doktorlar çare bulamadı.

Sabahın ilk ışıklarına kadar oturan aile bireyleri, uyandıktan sonrada baş ağrısı ve yorgunluktan şikayet ediyordu.

Yarım asırdır sorunlar peşlerini bırakmadı

Aile olarak büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirten Mehmet Solmaz, “Bizim ailemizde uzun yıllardır hiçbir şey yolunda gitmiyor. Yakınlarımız, eşimiz, dostumuz bizim ne çektiğimizi yakından biliyor. Hepimiz benzer sorunları yaşıyoruz. Ben 66 yaşındayım 4 çocuğum var. Bütün çocuklarım benim çektiğim sıkıntıların ya aynısını ya da bir benzerini yaşıyor” dedi.

Ekonomik sıkıntılar yakalarını bırakmadı

Maddi olarak bir türlü rahata kavuşamadıklarını söyleyen Solmaz, “Bizim çektiğimiz sıkıntıların en başında maddi imkansızlıklar geliyor. Kendimizin ekip biçtiği yerlerimiz var. Ama ne ekersek o sene mutlaka bir problemle karşılaşıyoruz. Elimizden hiçbir şey gelmiyor. Senelerdir maddi zorluklar içerisinde yaşamaya çalışıyoruz. Bu herkesin başına gelen türden birşey değil. Çünkü bizi tutan birşeylerin olduğundan şüpheleniyoruz” ifadelerini kullandı.

Hiçbir çocuğu evlenemedi

Yarım asırdır psikolojik, ekonomik ve sosyal anlamda büyük sıkıntılar çeken Mehmet Solmaz’ın beraber yaşadığı 4 çocuğu da evlenemedi. En büyüğü 39 yaşında olan çocuklarından kimsenin evlenmek istemediğini belirten talihsiz adam, “Çocuklarım evlenemiyor. Karşımıza çıkan talipleri ya biz beğenmedik ya onlar bizi beğenmedi. Çocuklarımında evliliğe sıcak bakmadıklarını düşünüyorum” dedi.

Evde sürekli eşyaları kayboluyor

Evlerinde yalnız olmadıklarını, sürekli rahatsız edildiklerinden şikayet eden Solmaz, “Evde sürekli eşyalar kayboluyor. Bazen kendi elimizle koyduğumuz şeylerin kaybolduğunu veyahut yer değiştirdiğini görüyoruz. Evde sürekli tedirgin bir hava hakim. Yalnız olmadığımızı düşünüyoruz. Manevi boyutta rahatsız edildiğimiz konusunda ciddi anlamda şüphelerimiz var” şeklinde konuştu.

Çocuklarının tavsiyesiyle hocaya gitti

Uzun yıllardır yaşadıkları sorunların manevi olduğunu düşünen çocukları durumu babalarıyla paylaşması üzerine olay farklı bir boyut kazandı. Çocuklarının tavsiyesi üzerine parapsikoloji uzmanı ve hoca arayışına geçen talihsiz adam, gittiği hocalar tarafından birşey yok denilerek geri gönderildi.

Sorunun büyü kaynaklı olabileceğine inandıklarını belirten Mehmet Solmaz, “Senelerdir büyü aklımıza gelmemişti. Çocuklarımın tavsiyesi üzerine hocaya gittik ancak bize birşey olmadığını söylediler. Yaşadığımız yer ufak bir ilçe. Dolayısıyla ilim sahibi kimse yok. Çocuklarım internette araştırma yapmış ve bana Aydın’da yaşayan birisinin olduğunu söylediler” dedi.

Aydınlı Mehmet Hoca’yı ziyaret ettiler

İnternette yaptıkları araştırmada Türkiye’nin tek Havas Alimi Aydınlı Mehmet Hoca’ya ulaşan talihsiz aile, Bozdoğan’da bulunan çağrı merkezini aradı. Çağrı merkezi tarafından 15 gün sonraya randevu verilen aile, Manisa’dan Aydın’a gelerek Aydınlı Mehmet Hoca’yla görüştü.

Aydınlı Mehmet Hoca tarafından ön bakım ve yıldıznamelerine bakılan ailenin büyü mağduru olduğu yönünde bulgulara rastlandı.

44 yıllık çile son buldu

Aydınlı Mehmet Hoca tarafından yapılan incelemede ailenin değerlerinin çok düşük olduğu ve etki altında oldukları belirlendi. Ailenin evinde yapılan ölçümlerde de ani ısı değişikliği tespit edildi. Aile bireylerinin ve evin büyü etkisi altında olduğu belirlendikten sonra büyünün bozulması için çalışma yapan Aydınlı Mehmet Hoca 21 gün sonra büyünün etkisinin tamamen kaybolacağını söyledi.

Ortak mülkte büyü bulundu

Aydınlı Mehmet Hoca’nın tavsiyesi üzerine baba Mehmet Solmaz’ın kardeşleriyle ortak olan mülkte inceleme yapıldı. Salihli’ye döndükten sonra baba Mehmet Solmaz’ın annesinden kalan arsada inceleme yapan aile bireyleri, arsanın içinde bulunan bir noktada büyü kalıntılarına rastladı. Hemen durumu Aydınlı Mehmet Hoca’ya bildiren talihsiz aileye herhangi birşey yapılmaması söylendi.

Aydınlı Mehmet Hoca tarafından yapılan 21 günlük çalışma sonrası ailenin 44 yıllık çilesinin son bulduğu öğrenilirken büyünün çeşidi, kimin tarafından yapıldığı öğrenilemedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat