şişli masöz beylikdüzü masöz

Burak Özçivit Tükenmişlik Sendromu İle ilgili Açıklama Yaptı

Tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddia edilen Burak Özçivit iddialara cevap verdi. “Fahriye’nin babasından dolayı moralimiz bozuktu” diye açıklama yaptı.

Meryem Uzerli’nin ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinden sonra yakalandığı tükenmişlik sendromuyla gündeme gelen yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, iddiaları yalanlayan açıklamada bulundu.

“ÖYLE BİR ŞEY YOK! GAYET İYİYİM”
Bebek Otel’den çıkarken objektiflere takılan Burak Özçivit, “Tükenmişlik sendromuna yakalandığınız doğru mu?” sorusuna, “Öyle bir şey olabilir mi hiç arkadaşlar, daha neler? Gördüğünüz gibi gayet iyiyim” cevabını verdi.

“FAHRİYE’NİN BABASINDAN DOLAYI MORALİMİZ BOZUKTU”
Yakışıklı oyuncu, konuşmasına, “Sadece Fahriye’nin babasından dolayı biraz moralimiz bozuktu o kadar. Ama şükür gayet iyi durumu. Şimdi biz de iyiyiz bu yüzden” diyerek devam etti. [Burak Özçivit, ‘Tükenmiş’ İddialarına Cevap Verdi: Sadece Biraz Moralim Bozuktu]

“GÜZEL PROJELERLE EKRANLARA DÖNECEĞİM”
Tükendiğine dair haberlere sitem etmeye devam eden oyuncu, “Bu aralar televizyonda değilim diye bu tip haberler çıkmış ama güzel bir proje ile ekranlara döneceğim” diyerek sözlerini bulunduğu yerden ayrıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat