Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü TÜBİTAK 2209 A/B Proje Yazma Atölyesi’ni ziyaret etti

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü TÜBİTAK 2209 A/B Proje Yazma Atölyesi’ni ziyaret etti

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde öğrenciler için TÜBİTAK 2209 A/B Proje Yazma Atölyesi düzenlendi. Atölyeyi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü hazırladı. Üniversitenin Rektörü ile Rektör Yardımcısı etkinliğe uğrayarak çalışmaları yerinde gördü.

Rektör katılımcılarla sohbet etti, onların proje fikirlerini dinledi ve yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi istedi. Rektör, gençlerin bilimsel araştırmaya yönelmesinin ve proje geliştirme sürecinde aktif olmasının önemini vurguladı. Başvuru döneminde ve çalışmalarında öğrencilere başarı diledi.

Görüşmede üç konu öne çıktı: öğrencilerin araştırma ve proje geliştirme becerilerinin desteklenmesi, bilimsel üretkenliğin teşvik edilmesi ve üniversitede araştırma kültürünün yaygınlaştırılması.

Bilimsel araştırmaya ilgi duyan ve proje üretmek için çaba harcayan öğrencileri kutlayan Rektör, üniversitenin genç araştırmacıları ve bilimsel projeleri desteklemeyi sürdüreceğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir