Turkcell Kullananlara Özel

TURKCELL hat kullananlara özel birçok kampanya ve hediyeler mevcuttur. Bedava internet kampanyaları TURKCELL kullananlara özel bir şekilde sunuluyor. Hediye internet için olması gereken bazı durumlar vardır. TURKCELL uygulamaları ve kampanyaları ile birçok seçenekten faydalanabilirsiniz. Mesela TURKCELL kullananlara özel uygulamalarından bir tanesi olan salla kazan uygulaması size birçok hediye bakan kampanya hizmeti sünüyor. Her hafta yenilenen bu sistem internet, dakika gibi hizmetleri sizlere ve hizmetinize sunuyor.

Turkcell Müşteri Hizmetleri

TURKCELL müşteri hizmetleri birçok alanda kullanıcılarına hizmet vermektedir. Geniş kapsamlı hizmetlerinden dolayı kullanıcılar yedi gün 24 saat boyunca müşteri hizmetleri platformuna ulaşım sağlayarak birçok hizmetten faydalana bilmektedir. TURKCELL müşteri hizmetleri numaraları 532ve 0 532 532 00 00 Numaralarından yedi gün 24 saat boyunca ulaşabilirsiniz. Milyonlarca müşterisi bulunan TURKCELL müşterilerine hızlı bir şekilde bu numaralar üzerinden günün her saati dakikasında hizmet vermektedir. Aynı zamanda istek ve şikayetlerinizi de bu numaralar üzerinden belirtebilirsiniz.

Turkcell Bedava İnternet

Milyonlarca kullanıcısı olan TURKCELLinternet konusunda her geçen gün kendini geliştirmek dedir. TURKCELL bedava internet konusunda diğer platformlara göre 1-2 adım önde kendini göstermektedir. Mesela haftalık olarak vermiş olduğu bedava salla kazan hizmetleriyle birçok kullanıcısını internet kullanımı konusunda yardımcı olmaktadır. TURKCELL bedava internet olarak kullanım sağlayan kişiler çok memnun bir şekilde İşlemlerini sağlıyorlar. Bu kampanyaları Zeoco Sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir