Türk Hava Yolları 88 yaşında

Türk Hava Yolları 88 yaşında

İlk uçuşunu 1933 yılında 23 koltuk kapasiteli bir uçakla yaptı. Bugün ise 365 uçaklık modern bir filoya sahip. Türk hava Yolları 88. yaşını büyük bir gururla kutluyor.

88. yıla özel arşiv görüntülerinden bir video hazırlandı. Videoda 1947 yılındaki ilk yurtdışı seferi Ankara – İstanbul – Atina’dan 1951 Lefkoşa, Beyrut ve Kahire seferlerinin görüntüleri yer alıyor.

Türk Hava Yolları’ndan yapılan açıklamada şirketin 88 yıldaki başarılarına dikkat çekildi. THY’nin salgın döneminde Avrupa’daki Network taşıyıcılar arasında doluluk oranı en yüksek şirket olduğu kaydedildi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı “Başarı yolculuğumuzun 88. yılında, bayrağımızı ilk günkü heyecanla taşımaya devam ediyoruz.” Mesajını paylaştı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün de konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün de heyecanımız ve bayrağımızı dalgalandırmaktan duyduğumuz gurur hala ilk günkü gibi. İyi ki gökyüzündeyiz. Notunu düştü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir