şişli masöz beylikdüzü masöz

Trafik Polislerine Operasyon

İstanbul’da trafik polislerine operasyon başlatıldı. Ağır yüklü, yük aşımı yapan hafriyat komyonlarının geçişine izin vermek ve beton mikserlerinin yasak saatlerde geçişine izin verdikleri belirlenen trafik polislerine operasyom düzenlendi.

Toplamda 102 kişi Oorganize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimlerden çoğu trafik polisi, yüzlerce kişi hakkında yakalama kararı çıkartılan operasyon İstanbul Organize Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri tarafından devam ettiriliyor.

İstanbulda yürütülen “rüşvet” operasyonunda kamyon ve mikserlerin ağır tonajlı yük taşımalarına ve yasak olan saatlerde geçiş yapımına izin veren polisler hakkında işlem devam ediyor. Çok sayıda yakalama kararı çıkartıldı.

Yüzlerce kişi hakkında yakalama kararı çıkartılan operasyon İstanbul Organize Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri tarafından devam ettiriliyor.

Yapılan teknik ve fiziki çalışmaların ardından bu sabah operasyona başlayan ekipler toplamda 60’ı polis 42 kişi ise nakliyat firması çalışanı ve yöneticisi olmak üzere 102 kişi gözaltına alındı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat