Sağanak Yağışın Etkisi Altına Aldığı Edirne’de Hastaneyi Su Bastı

Edirne’de gece etkisini artırarak yağmaya başlayan sağanak nedeniyle hastaneyi su bastı, yolda kalan minibüsler devrildi.

Edirne’de gece etkisini artırarak yağmaya devam eden sağanak nedeniyle Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan çok sayıda evin bodrum katlarını su bastı. Vatandaşlar, bahçelerinde bulunan kumları çuvallara doldurarak suyun evlerine daha fazla girmesini engellemeye çalıştı. Bazı mahallelerde elektrikler kesilirken, park halindeki bazı araçların da su içinde kaldığı görüldü.

HASTANENİN ACİL BÖLÜMÜNÜ SU BASTI

Özel bir hastanenin acil bölümünde de su baskını yaşandı. Bu nedenle hastanenin acil bölümüne hasta kabul edilemedi.

METRE KAREYE 75 KİLOGRAM YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji yetkilileri, kentte yağmurun sabah saatlerinde kadar zaman zaman etkisini artırarak yağmaya devam edeceğini ve metre kareye 75 kilogram yağış düşmesinin beklendiğini açıkladı.

MİNİBÜS YAN YATTI

Şehir içi ulaşım güçlükle yapılırken Havsa- Edirne ile Kırklareli-Edirne kara yolu trafiğe kapatıldı. Kente İstanbul yönünden girişin yapıldığı Atatürk Caddesi’nde de ulaşım aksadı.

Öte yandan öğretmen ve işçileri taşıyan iki farklı minibüs de yan yattı. Öğretmenler kendi imkanlarıyla minibüsten çıkarken fabrika işçileri ise itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu araçtan çıkarıldı.

Özel bir okulda da eğitim öğretime bugün ara verildi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir