Online Fal Hizmetleri

 

Kahvenin Türk kültürüne girişi Osmanlı dönemine dayanır. Kahve Osmanlı kültüründe o kadar büyük bir yere sahipmiş ki saraylarda kahveci başı olarak görevlendirilen kişiler olurmuş. Sarayda her konunun her yerde konuşulması yasak olduğu için cariyeler kahve fincanını ters çevirir ve konuşmaya başlarlarmış. Rahat konuşmanın sembolü olan kahve fincanı zamanla en önemli fal çeşitleri en popüler malzemesi haline dönüşmüştür.

Türk kahvesi ve falı dünyaca bilinir. Kahve içilir de fal bakılmadan olur mu? Site fal hizmetleri sunan bir sitedir. Sitenin popüler olması ile iyi ve uzman falcı aramanıza gerek kalmayacak. Sitede ünlü falcılar ve medyumlar hizmet verir. İçtiğiniz kahvenin fincanını ters çevirin ve çıkan şekillerin resimlerini çekin siteye gönderin. Sitede istediğiniz falcıya kahve falı, aşk falı ya da su falı baktırabilir ve fal yorumları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Site online fal siteleri içinde en çok rağbet gören en iyi fal sitesi olarak hizmet verir. Canlı olarak falcı ile sohbet havasında fal baktırmak isterseniz size uygun paketlerden alarak fal baktırmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca canlı fal baktırırken falcılar süre kısıtlaması yapmazlar. Sitede her fal baktıran kişiye ücretsiz melek kartı yorumlama hizmeti verilir.

Melek Kartı

Melek kartı birçok karttan oluşur. Melek kartı seçerken bir dilek tutarsınız ve bu dileğin akabinde bir kart seçersiniz. Melek kartları tuttuğunuz dileğin gerçekleşmesi için size yol gösteren kartlardır. Siteye ücretsiz olarak kayıt olun, içinizden bir dilek tutun ve tuttuğunuz dileğe odaklanın, bir tane kart seçin, karttaki yorumu okuyun. Melek kartları güne iyi başlamanızı sağlayan ve size rehber olan kartlardır. Bazen kendinizi üzgün ve yorgun hissedebilirsiniz. Böyle durumlarda siteye girerek bir melek kartı seçin ve sizin için yazılanları okuyarak enerji toplayın. Melek kartlarında ki güzel sözler adeta rehber niteliği taşıyarak ihtiyacınız olan enerjiyi sizlere ulaştırır.

İsim Analizi

İsim analizi en çok merak edilen konulardan biridir. Her harfin kendine özgü bir enerjisi vardır. Bu enerji yıldızların konumlarına göre belirlenir. Bebeklere isimler verilirken ismin anlamını taşıması beklenir. Hatta kişilerin isimlerinin karakterlerine yansıdığı inanışı toplumda yaygındır. Harflerin taşıdığı bu enerji insan kişiliğine etki eder. İsmimizde bulunan harflerin enerjileri kendimizi ifade etme tarzımızı yansıtır. Site ücretsiz olarak isim analizi yapan bir sitedir. İsminizi siteye yazarak isminizin karakter özelliğinizi nasıl etkilediğini öğrenebilirsiniz. Her bir harf bir gezegenin özelliğini taşır. İsimlerin karakter üzerine etkisi çok büyüktür.

Aşk Falı

Aşk falı sitede bakılan ve en çok rağbet gören bir faldır. Aşk insan hayatının en önemli yapı taşlarındandır. Aşk hayatımızın her alanını etkiler. Sitede aşk falı baktırmak isterseniz öncelikle siteye sizin ve partnerinizin fotoğrafını yükleyin. En iyi fal yorumcular fotoğraflarınıza bakarak ilişkinizde dair analiz yaparlar ve yorumları size bildirirler. Aşk falı bakılırken sadece ilişkiniz üzerine değerlendirme yapılır. İlişkinizin durumu, ilişkinizin geleceği, ilişkinizin evlilikle sonuçlanıp sonuçlanmayacağı, gibi birçok konu hakkında ünlü falcıların yorumlarını alabilirsiniz. Sitede hizmet veren ünlü falcıları seçerek ister fal baktırabilir isterseniz canlı fal hizmeti satın alabilirsiniz. Aşk falı baktırma hizmetlerinin bedeli sitede belirtilmiştir ve bu ücretler dışında ayrıca bir ücret talep edilmez.

Kurşun Döktürmek

Kurşun döktürmek nazardan, kem gözlerden korunmak için yapılır. Kurşun döktürmenin geçmişi çok eskidir ve her toplumda yapılan bir uygulamadır.

Kurşun döken kişinin bu işi iyi bilmesi gerekir. Bilimsel olarak da insanlarda oluşan negatif enerjiyi aldığı ve insanları rahatlattığı kanıtlanmıştır. Kurşun eritilir ve sıvı hale getirilir. Bir başka kabın içine su doldurulur, içine ekmek, soğan ve tuz konur. Kurşun dökecek kişi abdest alır ve sure okuyarak kurşun dökme işlemini yapar. Sıcak kurşun bazı dualar okunarak su dolu kaba dökülür ve kabın içinde sert bir şekil alan kurşunun şekli medyumlar tarafından değerlendirilir.

Kurşun döktürmek için birisini aramaktansa siteye girerek kurşun falı ile aynı işlemi yapabilirsiniz. Uzman falcılar tarafından uygulanan bu işlem ile kısa sürede rahatlarsınız. Üzerinizde ki ağırlık kalkacak ve mutlu olduğunuzu hissedeceksiniz. Siteden birçok fal hizmeti almanız mümkündür. Vip paketler ile her gün canlı fal hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Dert Ortağı

Değişen hayat koşulları insanlarda oluşan stresin ana kaynağıdır. Her zaman profesyonel hizmet almak için maddi durumunuz elverişli olmayabilir. Hiç tanımadığınız birine sıkıntılarınızı anlatmak ve onlardan çözüm önerileri almak sizi rahatlatır. Site dert ortağı hizmeti sunan bir sitedir. Dert ortağı hizmetini günün her saatinde alabilirsiniz. Site müşteri gizliliğine önem verdiği için güvenle bu hizmeti almanız mümkündür. Hayatın yükünü bir nebzede olsa atmak ve sıkıntılardan bir süre uzaklaşmak için bu hizmetten faydalanabilirsiniz. Özel bir hizmet olan dert ortağı hizmetini vip paket alarak alabilirsiniz.

Evlilik Falı

Evleneceğiniz kişi hayat boyunca sizinle birlikte olan ve her anınızı paylaşacağınız kişidir. Doğru karar vermek çok önemlidir. Bunun için son yıllarda çok popüler olan ve tecrübeli medyumlar tarafından bakılan evlilik falı ile evleneceğiniz kişi ve sizin nasıl bir geleceğiniz olacağı yorumlanır. Evlilik falı herkes tarafından bakılamaz maneviyatın güçlü olması gerekir.

Bunun yanında evlilik falına bakmak için belirli kıstasların yerine getirilmesi gerekir. Bunların başında öncelikle bedenen ve ruhen temizlenilmeli ve abdest alınmalı sonra evlilik falı için niyet edilmelidir. Özel bir fal yöntemi olan evlilik falında su ve ateş falından yararlanılır. Sitede evlilik falı bakan medyumlar tecrübeli olup mistik sezgilere sahiptirler. Evlilik falı vip hizmet olup canlı olarak verilebilir. Ücret ödemeleri ise kredi kartı ile yapılabilir.

El Falı

El falı sitede aktif olarak bakılan bir fal çeşididir. Bunun için yapmanız gereken sol elinizin aya kısmı görülecek şekilde çekilen beş farklı fotoğrafını siteye göndermelisiniz. Eller yapılarına göre ateş eli, su eli, toprak eli ve hava eli olarak kategorize edilir ve bütün kategorilerde toplam olarak 12 özel el çizgisi elde edilir. Sitede tecrübeli falcılar tarafından el içindeki şekil ve çizgiler yorumlanarak el falı bakılır. El falı bakılırken sitede ki falcılara özel olarak sorular iletebilirsiniz. Sitedeki falcılar istemeniz halinde fal yorumlarınızı mail olarak sizlere iletebilir.

Canlı Fal Nasıl Bakılır?

Sitede canlı fal baktırabilmek için öncelikle üye olmak gerekir. Üye olduktan sonra istediğiniz fal türünü belirleyerek fal yorumcularının bulunduğu sekmede canlı fal baktır butonu bulunur. Bu butonu tıklamanız halinde canlı fal hizmetini almaya başlarsınız. Canlı fal hizmetinin ücreti normal faldan farklıdır. Ayrıca canlı fal ücretlerini falınızı yorumlayan falcıların statüleri ve bakılan falın türüne göre değişir.

Sitedeki fal yorumcuları vip yorumcu, vip + yorumcu ve vip ++ yorumcu olmak üzere üç kategoride toplanır. Canlı fal baktırmak istediğinizde baktıracağınız falın türüne göre yapılması gereken işlemleri tamamlamalı ve ödemenizi yapmalısınız. Akabinde fal yorumcuları falınızı inceler ve sizin mailinize davet gönderir. Sizde bu linki tıklayarak canlı fal sohbetini başlatırsınız. Canlı fal baktırma karşılıklı yazışma şeklinde yapılır ve süre sınırlaması olmadan fal bakma işlemi bitene kadar devam eder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir