şişli masöz beylikdüzü masöz
Mobil Tavla Kaç Taş ile Oynanır?

Mobil Tavla Kaç Taş ile Oynanır?

Geçmişten bugüne, komşumuzla ya da ev içerisinde aile bireylerini ile ya da gittiğiniz kafelerde çeşitli arkadaşlarınızla oynadığınız oyunlardan biri olan tavlainsanlık tarihinin ilk günlerinden beri günümüze kadar tercih edilmektedir. Tavla genel oyun şartları ile satranç oyununa andırmakla beraber, daha farklı kuralları ve işleyişi olan bir oyundur. Tavla belirli bir alan içerisinde 15 taşın, kendi tarafınıza dizilip toplanması ve daha sonra oyun dışına toplanarak bitirilmesi sonucu sayı almanızı sağlayan bir oyun kategorisindedir.

Taşların bir yere toplanması ya da o yerden dışarı toplanması esnasında iki adet zar ile oyun yönlendirilmesi sağlanır. Tavla oyunu içerisinde zarların yeri ve önemi büyüktür. Zaman zaman espiri olarak da sunulsa usta oyuncuların zar tuttuğu düşünülerek oyun içerisinde çeşitli tatlı atışmalar olabilir. Maksat Tavla sitesinden oynadığınız oyunlarda böyle bir sorunla karşılaşma şansınız yoktur.

Mobil Tavla Oynamak Ücretlimi dir?

Son dönemlerde sayıları hızla artan oyun oynama siteleri, bir araya gelemediğiniz arkadaşlarla oyun oynayabileceğiniz alanlar sunmaktadır. Bu siteler tavla oynadığınız topluluklarla tanışabilmenizi ve oyun içerisinde yazışabilmenizi sağlar ve bu olanağı sunar. Bu siteler sayesinde hangi uzaklıkta olursa olsun site içerisinde kendi arkadaşlarınız ya da farklı karakterdeki birçok insan ile tanışıp oyun oynayabilme olanakları sağlar.

Hangi kategoride olursanız olun tavla oyunlarından bu site üstünden ücretsiz olarak yararlanabilmek de ve zamanınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirebilmektesiniz. Diğer tüm oyunlarda olduğu gibi, tavla kendine has oyun şekli ile bir sonraki hamleyi düşünmemize ve beyin kullanım alanlarımızı geliştirmeye yararlı oyunlardan biridir. İsterseniz yapay zekaya karşı isterseniz oyun kurucu olarak farklı insanlarla Maksat Tavla sitesinden sizde gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat