Lamine Parkeler Bir Numara

Lamine Parkeler Bir Numara

Genellikle iki üç kat olarak üretilen parke çeşidine lamine parke denir. Lamine parkelerin en önemli özelliği bu katmanların özel üretilmesi ve üst üste yapıştırılmasıdır. Lamine parke özel olarak bir ağaç türünden elde edilir. Lamine parkeler en az üç katmandan oluşur. Özel bir teknikle üst üste yapıştırılır. İsmi olan lamine kelimesi de bu yapıştırma işlemini anlatır. Her katman yapım aşamasında özel süreçlerden geçer. Bu durum lamine parkenin yapım maliyetini artırır.

 Lamine Parkenin Özellikleri

 Yer döşemeleri arasında oldukça popüler tercihlerden olan lamine parke yer döşemesinin özelliklerini şöyle sıralayabiliriz:

l Çok uzun ömürlüdür.

l Montajı hızlı ve kolaydır.

l Cilalı ve montaja hazır bir malzemedir.

l Lamine parke ağaçtan üretildiği için doğaldır.

l Aşırı suya maruz kaldığında bile kabarmaz.

l Tamir etmesi oldukça kolaydır.

l Başlangıç montajında biraz maliyeti yüksekte olsa tamiratları sırasında düşük maliyetlidir.

Lamine Parke Tüm Dünyada Bir Numara

 Lamine parke doğal, ergonomik ve çok farklı tasarımlara sahip olması nedeniyle bütün dünyada çok fazla talep görmektedir. Suya dayanıklılığı sayesinde evin tüm bölümlerinde kullanılabilir olması tercih sebeplerinden biridir. Lamine parke şehirlerde olduğu kadar orman ve dağ evlerinde de rahatlıkla kullanılabilmektedir. Bu parke çeşidi kullanım alanında geniş bir yelpazeye sahiptir. Dünya üzerinde birçok evde lamine parke kullanılmaktadır. Bu durum lamine parkenin pek çok kullanım kolaylığı nedeniyle de olmaktadır.

 Türkiye’de Lamine Parke

 Lamine parkeler bizim ülkemizde de çok popülerdir. Evlerde kişisel tercihlere imkan sağlayan lamine parke Türkiye’de de pek çok evde kullanılıyor. Kişiler kendi zevkine ve isteklerine göre parke tercih edilebilir. Lamine parke tercihlerinde dekorasyon trendleri de önemlidir. Kişiler tercihlerinde en son dönemde çok kullanılan renk ve desenleri ön plana almaktadır. Günümüzde çağdaş yorumlar dekorasyonda ve doğal olarak lamine parke seçimlerinde de görülür. Türkiye çağdaş dekorasyon seçimlerinde daha eklektik, sofistike tercihler gündemdedir.

 Lamine Parke Bir Numara

 İnsanlar yer döşemelerinde pek çok alternatifle karşılaşmaktadır. Onlarca farklı dekorasyon trendi içinde yer döşemelerinde kullanılan malzeme ve renk doku detayları önem kazanmaktadır. Bu anlamda birçok renk ve dokuya sahip lamine parke tasarımları önem kazanıyor.

 ​​​​​

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir