şişli masöz beylikdüzü masöz

Isıtma giderlerinde yüzde 30’luk enerji tasarrufu

Siemens, geliştirdiği yeni nesil Akıllı Termostat ile enerjide yüzde 30’a varan tasarruf sağlandığını duyurdu.

Dijitalizasyonun öncde gelen markası Siemens, geliştirdiği yeni nesil Akıllı Termostat ile ısıtma maliyetlerinden tasarruf ettiriyor. Yapılan şirket duyurusuna göre apartman daireleri, öğrenci yurtları ve diğer tüm yerleşim alanlarında bulunduğu ortama en uygun iklimi tespit ediyor. ‘Yeşil Yaprak’ özelliği sayesinde enerji tüketimini optimize eden akıllı termostat, uzaktan kontrolü, uygulama arayüzü ve kullanıcı dostu tasarımı ile öne çıkıyor.

İDEAL İKLİM KOŞULLARI

Isıtma uygulamalarının daha profesyonel kontrol ve otomasyonu için tasarlanan Akıllı Termostat, sıcaklık, nem, aydınlık, yakınlık, varlık ve hava kalitesi sensörleri ile çevresini algılayarak ortamın analizini yapıyor. Üzerindeki 6 adet sensör sayesinde standart bir internet bağlantılı termostattan çok daha fazlasını sunan Siemens Akıllı Termostat, bulunduğu ortamdaki değişikliklere sürekli adapte olarak kullanıcılar için her zaman en uygun iklim koşulları ve en yüksek konforu sunuyor.

UZAKTAN KONTROL

Akıllı Termostat uygulaması sayesinde mobil cihazlar üzerinden de ulaşılabilen sistem, her an her yerden kontrol ve takibe olanak sağlıyor. Uygulama sayesinde farklı modlar ayarlanabiliyor, nem seviyesi izlenebiliyor ve iç mekânın hava kalitesi ölçülebiliyor. Uygulama sayesinde hem Akıllı Termostatın kontrolü kolaylaşıyor hem de yaşam alanları, konfor sağlayacak şekilde ayarlanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat