şişli masöz beylikdüzü masöz
Hava durumu 10 Ocak 2021 Pazar… Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı

Hava durumu 10 Ocak 2021 Pazar… Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Karadeniz ile İç Anadolu’nun kuzeyinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Çanakkale, Yalova ve Kocaeli çevreleri ile Balıkesir’in kuzey ve batı ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte, iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI NASIL OLACAK?

Marmara ile Ege’de 2 ila 4 derece artacağı, Karadeniz kıyılarında 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ’DEN KUVVETLİ YAĞIŞ VE RÜZGAR UYARISI

Yağışların; Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Çanakkale, Yalova ve Kocaeli çevreleri ile Balıkesir’in kuzey ve batı ilçelerinde yer yer kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Rüzgarın; Marmara’nın güneyi, Kıyı Ege ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

hava durumu NASIL?

EDİRNE °C, 8°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı İSTANBUL °C, 10°C Çok bulutlu, yerel olarak kuvvetli olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı KIRKLARELİ °C, 8°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. SAKARYA °C, 13°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı A.KARAHİSAR °C, 15°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı DENİZLİ °C, 18°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı İZMİR °C, 21°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı MANİSA °C, 20°C Çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı ANTALYA °C, 20°C Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı ANKARA °C, 14°C Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı ESKİŞEHİR °C, 15°C Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı KONYA °C, 17°C Parçalı ve çok bulutlu BOLU °C, 14°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı DÜZCE °C, 14°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı KASTAMONU °C, 10°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı ZONGULDAK °C, 12°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı AMASYA °C, 15°C Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı SAMSUN °C, 15°C Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı TRABZON °C, 16°C Parçalı bulutlu ERZURUM °C, 3°C Parçalı ve az bulutlu KARS °C, -1°C Parçalı ve az bulutlu DİYARBAKIR °C, 13°C Az bulutlu ve açık GAZİANTEP °C, 14°C Az bulutlu ve açık ŞANLIURFA °C, 16°C Az bulutlu ve açık

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat