şişli masöz beylikdüzü masöz
Dj Murat Hendes ; Avrupa’da Eğlence Sektörü Bitti Dedi

Dj Murat Hendes ; Avrupa’da Eğlence Sektörü Bitti Dedi

Türk DJ Murat Hendes bu ay yaptığı yeni çalışması “Best Thing”in tüm dijital platformlarda yerini alacak olmasından dolayıda mutlu ve heyecanlı olduğunu vurgularken

Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 eğlence sektörünede büyük bir darbe vurdu. Almanya’da yaşayan Türk Dj’i Murat Hendes Avrupa’nın farklı ülkelerinde parti, festival ve konserlerde sahne alıyor. Ünlü Dj Hendes yaptığı açıklamada, zaman geçtikçe daha zor günlerin geldiğini ifade etti.Birçok alsancak escort işletme ve kulübün Avrupa’da kısıtlamaların uzaması halinde ayakta kalamayıp iflas edeceğini düşündüğünü ifade eden ünlü Dj,birçok sanatçının Türkiye’den Avrupa’ya gelerek konser verememesinin de üzüntü verici olduğunu söyledi. 2020’deki tüm konser ve festivalleri ertelediklerini belirten Murat Hendes, temennisinin bir an önce Kovid-19’un bitip eski günlere dönülmesi yönünde olduğunu ifade etti.

Murat Hendes 20 yılı aşkın bir süredir disk jockeylik yapıyor. Avrupa’nin en büyük Türk partisi Sahmat ve The Sound Of İstanbul’un da müzik direktörü. Aralık ayında yapılan Avrupa’nın en büyük festivali Kış Aşkı’nda sahne alan ünlü dj 4000 kişininkatilliği gecede sergilediği performansı ile gündeme gelmişti. Temmuz ayında yapılması planlanan Yaz Aşkın’a ise 10000 kişi beklediklerini söyleyen ünlü dj korona sebebiyle festivali 2021 yazına ertelediklerini duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat