şişli masöz beylikdüzü masöz
Bahçelievler’de silahlar çekildi: Yaralılar var

Bahçelievler’de silahlar çekildi: Yaralılar var

Olay, saat 12.00 sıralarında Zafer Mahallesinde bulunan 5 katlı bir binada yaşandı. İddiaya göre, müteahhit olduğu öğrenilen Sadık ve kardeşi Sami A. binadaki yerlerini kiraya vermek için geldi. Kiralık yazısını asmak istedikleri sırada, daha önce aralarında husumet bulunan ve iş yerinin üst katında oturan binanın bulunduğu arsanın sahibi Hakan K. ile tartışmaya başladılar. Tartışma sonrası Hakan K. evden aldığı tüfekle aşağıya inerek, ateş etmeye başladı. Sami A. kafasından ve Sadık A. da kolundan yaralandı. Belindeki tabancayı çıkaran Sadık A., yaralı halde silahla ateş ederek, oradan uzaklaştı. Silah seslerini duyanların haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı iki kardeşi hastaneye kaldırdı.

Apartmanın içinde yakalanan silahlı saldırgan Hakan K., polis merkezine götürüldü.

6082e052214ed81f90b49bf9

KORKU DOLU ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Sokak ortasında yaşanan korku dolu silahlı kavga ise çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yaralı Sadık A.’nın silahlı bir şekilde uzaklaşması ve saldırgan Hakan K.’nin gözaltına alınması yer alıyor.

“KANLA İÇİNDE YATIYORDU”

Olayı gören bir kişi, “Camiye giderken, bir baktım adam kanlar içinde yatıyordu. Gözünün de bir tanesine bez bir tampon koymuşlar. İnsanlar geldi. Sağlık ekipleri sedyeye koyup, hastaneye götürdüler. Ben sadece yattığını gördüm. İçeride vurmuş” ifadelerini kullandı.

“MAL SAHİBİ İLE KAVGALILAR”

Olaya karışan kişilerin önceden kavgalı olduklarını söyleyen Fazlı Ersin ise “Ağabey-kardeş geldiler. Müteahhitler. Mal sahibi ile kavgalılar. Bir tartışma oldu. Mal sahibi sıkmaya başlayınca kardeşini vurdu. Ağabeyi de içeri sıktı ama silahı tutukluluk yaptı. Biri başından biri de kolundan yaralandı. İkisinin de durumunun iyi olduğu bilgisi geldi” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat