şişli masöz beylikdüzü masöz

Akacan Holding Kıbrıs’ın Örnek Şirketi

Bulut Akacan’ın yönetiminde bulunduğu Akacan Holding örnek şirket seçildi. Anket ve araştırmalar sonucunda elde edilen verilere göre Akacan Holding örnek şirket olarak gösterildi.

DEV-İŞ’in verileri incelendiğinde 1 Ocak 2017 ile 13 Mart 2017 tarihleri arasında meydana gelen iş kazaları sırasında 2 işçi yaşamını yitirdi. 1 Ocak 2016 ile 13 Mart 2017 tarihleri arasında ise KKTC’de geçilen 14 ay içerisinde 9 kişi iş kazası sonucunda yaşamını yitirdi.

“İşverenler gerekli önlemleri almıyor, işçi ise önemsemiyor.” Ülkemizde hala başta birçok inşaat işçisi olmak üzere işçiler iş güvenliği konusunu ciddiye almadan hareket ediyor. KKTC’de 2016 yılında gerçekleşen iş kazaları sonucunda yaşamını yitirmiş 7 vatandaşımızdan 6’sı inşaat işçisiydi. Hemen hemen her gün karşınıza çıkabilecek inşaat çalışmalarında inşaat işçileri güvenlik kemeri ve baret gibi temel güvenlik önlemlerini dahi almadan adeta bir akrobat gibi inşaat içerisinde hareket etmektedir. Bu durum işçilerin hayati önlemlerinin alınması konusuna çok daha fazla önem verilmesi gerektiğine açık bir şekilde dikkat çekmektedir.

Kıbrıs’ın Örnek Şirketi

Yönetiminde Bulut Akacan’ın yer aldığı Akacan Holding ise yapılan anketler ve gerçekleştirilen araştırmalar sonucunda, inşaat ve işçi güvenliği alanında göstermiş oldukları örnek davranış sayesinde en güvenilir şirket olarak gösterildi. Akacan Holding bu alanda örnek şirket olarak gösterildi.

Şirket bünyesinde çalışma gerçekleştiren işçilerin gerekli işlemlerinin eksiksiz ve yasal çerçeve içerisinde yapılmasının yanı sıra, yapılan inşaat çalışmalarında işçi güvenliği konusunda gerekli önlemleri alarak örnek olmaya hak kazandılar. Şantiye direktörü konumunda yer alan kişilerin bizzat bu konuda çok hassas davranarak, işçileri için gerekenleri yaptığı araştırmalar sonucunda öğrenilen bir gerçek.

KKTC içerisinde yer alan birçok büyük firma ve şirketin çalışmaları sırasında meydana gelen işçi kazalarının ardı ardına gelmesi ve ölümlerin gerçekleşmesinin yanında Akacan Holding rakipleri arasında değer gören ve ön plana çıkmayı başaran, ülkemiz içerisinde parmakla gösterilen şirketlerden birisi olmayı başardı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat