Adı Pasif Getirisi Aktif Para

 

Son yıllarda adını sıkça duyup merak ettiğiniz ‘pasif para’ veya ‘pasif gelir’ sistemleri doğru şekilde uygulandığı takdirde aktif bir para akışı sağlayabiliyor. İçinizdeki ses size  internetten para kazan diyorsa, o sese kulak vermenizde fayda var. Zaman ve teknoloji bu sistemin işleyişi için kendi üzerine düşeni çoktan yaptı. Sıra sizde.

Aktif para, belirli bir mesai saati diliminde bilgi ve tecrübelerinizle aktif olarak bedensel veya zihinsel efor harcayıp, karşılığında belirli bir maaş aldığınız iş. Çoğumuzun yaptığı da bu. Çünkü belli bir noktaya kadar garantisi var. Sosyal ve yan hakları var. Statü derecesi var. Prim, komisyon, bahşiş gibi fazladan getirisi de var ve bunlar aktif gelire dahil. Burada işin en önemli noktası, çalıştığınız sürece para kazanıyor olmanız. Para için çalışıyorsunuz.

Pasif para ise, sistemi kurduktan sonra işin başında olmadığınız zamanlarda da yani 7/24 para kazandıran gelir. Kulaktan dolma ifadelerde oturduğu yerden para kazanmak, kolay para, rahat para gibi anlamlar yüklenen bu sistemler, aslında hiç de öyle kolay elde edilmiyor. Başlangıçta çok ciddi bir emek ve bilgi isteyen bu çalışmalara başlarken Pasif Para size ücretsiz olarak yol gösteriyor. Bir kere kurulduktan sonra, eğer doğru bir projeye yatırım yapmışsanız, bundan sonra asgari eforla para kazanmaya başlayabiliyorsunuz. Bu kez para sizin için çalışıyor.

Her ne kadar pasif para sisteminin temel hedefi bedensel olarak çalışmamak ve asgari efor/zaman harcamak olsa da, süratle değişen teknoloji ve gündeme göre sizin de kendinizi geliştirmeniz, piyasayı takip etmeniz, gerektiği noktalarda sisteminize olumlu etki edecek müdahalelerde bulunmanız, gelirinizi sürekli kılmak için önemli. Aksi takdirde sisteminizin modası geçtiğinde, para akışınız da durabilir.

İnternetten Para Kazanma

Hayatımızda internetin girmediği ve kullanılmadığı alan neredeyse hiç kalmadı. Uçsuz bucaksız bir pazar imkânı sunmasıyla birçok kişi veya kuruluşa gelir kaynağı oluyor.

Burada anahtar yol göstericiniz şunlar olmalı: Yapacağınız işte maddi risk var mı ve ne boyutta? Yapacağınız iş kumar mı? Ve yapacağınız iş tamamen yasal mı?

Pasif Para ekibi hemen hemen her işin potansiyel bir maddi riski olabilir diyor ve uyarıyor: Uzmanı olmadığınız bir konuda kesinlikle ciddi meblağlarda paranızı riske atmıyor olmalısınız. Kumar da zaten böyle bir duruma örnek olduğundan, direkt olarak kumar sitelerinden bedava para kazanma çağrılarına aldanmayın. %99 kaybedersiniz. En önemlisi de internetten size para kazandıracak olan yöntemin kesinlikle ve bütünüyle yasal bir iş olması gerekiyor. Dijital imzanızı her saniye bir yerlere bıraktığınız bu dönemde yasadışı iş tekliflerinden veya düşüncelerinden kesinlikle uzak durun. Kaldı ki senelik 20.000TL üzerinde bir kazancınız olduğunda devlete vergi ödemekle yükümlü olacağınız için yasal yollarla iş yürütmek en doğru yöntemdir.

Online Gelir Kaynağı Yaratma

Aktif para kazanıyorken de birikiminizin bir kısmını pasif gelir elde etmek için değerlendirebilirsiniz. Tüm birikimi tek bir kanala yönlendirmek de dağıtarak farklı farklı kanallardan yol açmaya çalışmak da sizin tercihinize kalan bir mesele. İstatistikler genel olarak bütün parayı tek bir kanala bağlamaktansa en fazla üç olmak üzere değişik araçlara yatırım yapmanın daha doğru olacağını gösteriyor. Ana paranızı garanti altına almayan ve güvenli olmayan hiçbir kaynağa yatırmamalısınız. Yaptığınız iş ana paraya zarar vermeden (ufak tefek yatırım masrafları hariç) üzerine ekleyebilen bir gelir elde etmeli.

Örnek olarak kişisel bir gelir kaynağı yaratmak için yeteneklerinizi değerlendirme yoluna gittiğinizi varsayalım. Şahsınıza münhasır içerik üreterek sayfanıza reklam alabilmek için

blog, video, fotoğraflı dökümantasyon vb materyalleri hazırlayacak araç ve gereçleri satın alacaksanız, başlangıçta aşırıya kaçmamalı, ortalama ürünlerle yola çıkmalısınız. Ana paranızı garantiye alacak kadar para kazandığınızda daha kaliteli ve çok malzemeye yatırım yapabilirsiniz.

Otomatik Kazanç Sistemleri

Asgari çabayla kazanç elde etmek isteyenlerin başvurduğu bir yöntem olarak karşımıza çıkan otomatik kazançlar, internet teknolojisi ve bilgisayar yazılımları sayesinde mümkün. Otomatik kazanç sağlayan web sitelerine üye olmakla işe başlanır. Bu siteler üzerinden bir veya birkaç program indirmeniz istenebilir. Programları indirdikten sonra bilgisayarınıza kurulum işlemini de bitirmeniz gerekiyor. Amaç, üye olduğunuz web sayfasından gelen yönlendirmelere göre, ilgili bağlantılara otomatik olarak tıklama yaparak insan eylemini taklit eden bu yazılımları aktif etmek. Bu sayede bilgisayar başında olmadan, reklamları tek tek izlemişsiniz gibi bir istatistik oluşturuluyor. Reklam verenler reklamın yayınlandığı sitede tıklanarak izlendiğini gördükçe siteye ödeme yapıyor ve bu ödemelerden size de pay veriliyor.

Pasif Para uzmanları bu sistemin bazı avantajları olduğunu söylüyor: En büyük avantajı sizin herhangi bir eylemde bulunmanıza gerek olmaması. Her şeyi bilgisayarınız sisteme otomatik olarak bağlanıp hallediyor. Siz sadece belirli aralıklarla ödeme alıyorsunuz. Gerekli programlar ucuz ve kullanıcı dostu ara yüzlere sahip. Kurulumları basit. Otomatik tıklamalar için sizden fazladan talep edilmiyor, ücretsiz uygulamalar kullanılıyor. Kendinize zaman ayırıp, başka işlerle ilgilenebiliyorsunuz.

Otomatik Para Kazanma Sistemi Kurmak

İnternetten pasif gelir elde etmek istediğinizde karşınızda bir çok alternatif vardır. Bunlardan birine karar verdiğinizde işin niteliğine göre özel bir sistem kurulması gerekebilir. Bazı işlerde hazır sistemler kullanılırken bazıları için yeni sistemler oluşturulmalıdır. Hangi işin ne tür bir sistem gerektiğini bilmek için araştırma yapmalı ve bu konuda eğitim almalısınız. Eğitimler genellikle çevrimiçi olarak verilmekte veya videolarda anlatılmaktadır. Pasif Para sitesinden detaylı bilgileri alabiliyorsunuz.

Pasif Para Kazanma

Pasif para kazanma çok cazip olmakla beraber belirli bir bilgi birimi, tecrübe ve araştırma dayalı bir konu. Hiçbir şey bilmeden başlanan eylemler başarısızlıkla sonuçlanmaya mahkum. Pasif gelir girişimcileri sabırla ve emin adımlarla ilerlerse ömür boyu gelir elde edebilecekleri sistemleri öğrenip doğru zamanda uygulamaya başlayabilir.

Pasif Para Geliri Üretme

Pasif gelir otomatik sistemlerle olabileceği gibi size ait bir fikrin gerek telif hakları, gerek proje satışı, gerekse sürekli takip edilmesi – okunması – tıklanması gibi etkileşimlerle para getirmeye devam eder. Önemli olan ya çok denenmiş ve verim alınmış uygulamaları değerlendirmek, ya da özgün bir fikrin hangi mecralarda ne şekilde kullanılacağını bilmek. İşte bu noktada Pasif Para’nın önemi daha çok ortaya çıkıyor.

15 Yıllık İş Tecrübesiyle Pasif Para

Pasif gelir kazanmaya karar vermiş insanlar eğitimleri olmadığında deneme yanılma yöntemleriyle ciddi bir zaman kaybı yaşıyorlar. Araştırma yaparken kulaktan dolma bilgiler veya internet ortamındaki yalan yanlış veriler sıklıkla girişimcileri yanıltıyor. Doğru bilgi kaynağı, ‘Pasif Para’ gibi yapılması düşünülen işte tecrübe kazanmış, deneyimli kişi veya kuruluşlar olmalı. Bu yöntemle zaman kaybının önüne geçecek ve muhtemel hayal kırıklıklarıyla uğraşmadan hedefe doğru ilerleyebilirsiniz.

Pasif Para Kazanma Konusunda Ücretsiz Eğitimler

Daha önce pasif para sistemiyle pasif geliri elde etmiş insanlar, pasif para kazanma konusundaki bilgi ve tecrübelerini ya paylaşmak istemez ya da bu paylaşım karşılığında para talep eder. Ödenen paraya karşılık tam ve eksiksiz bilgi alındığı da şüphelidir. Bu konuda en verimli yanıtlar gönüllü eğitmenlerden alınır. Bilgi ve tecrübeyi paylaşmak olgunluk gerektirir. Her kişi veya kurum çeşitli nedenlerle bu olgunluğu göstermez.

Pasif Para sitesi size ihtiyacınız olan tüm bilgileri ücretsiz olarak sunuyor ve bunu gururla yapıyor.

Uzmanı olduğunuz alanlara, yaratıcı zekânıza, eğitiminize ve imkânlarınıza bağlı olarak pasif gelir kazanacağınız birçok yol bulabilirsiniz. Nereden nasıl başlayacağınızı bilemediğiniz durumda da bir bilene danışmalı, gerekli yönlendirmeleri uygularken titizlikle özen göstermelisiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir