şişli masöz beylikdüzü masöz

Dumankaya’nın 6 şirketine tasfiye kararı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Şubat ayında aldığı karar kapsamında fonun kontrolündeki 6 gayrifaal şirketin tasfiyesine dair yönetmelik hükümleri uyarınca Dumankaya şirketleri tasfiye ilanını yayınladı.

TMSF’nin internet sitesinde yer alan ilanda bu kapsamda Dumankaya Dış Ticaret ve Pazarlama, Dumankaya Holding, Dumankaya Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme, Dumankaya ve Mazaya İnşaat, Shov Oto Sanayi ve Ticaret ile Dumankaya Teknoloji şirketlerinin tasfiye edileceği belirtildi.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanı Muhiddin Gülal, Alman tandanslı bir grubun Fiyapı ve Dumankaya’da yarım kalan inşaatları tamamlamayı taahhüt ettiğini, anlaşmada son aşamada olduklarını ve 10 güne kadar sözleşmeyi imzalayacaklarını söylemişti. Tasfiye ilanı verilen şirketlerle Dumankaya İnşaat’ın bir ilgisi bulunmuyor.

Söz konusu grup şirketlerinin tasfiyesine ve sicilden terkin olunmasına dair hazırlık işlemleri ile ilan ve bilançonun hazırlanması işlemlerine yönelik olarak şirketin hazırlanacak bilançosu esas olmak üzere, şirketlerden alacaklı olanlar ile menkul ve gayrimenkulleri üzerinde istihkak iddiasında bulunanların yazılı alacak ve istihkak iddialarını kaydettirmeleri ve senet, defter özeti ve benzeri delillerin asıl veya tasdikli suretlerini tevdi etmeleri, şirkete borçlu olanların kendilerini ve borçlarını bildirmeleri; hazırlanacak sıra cetvelinin tebliğini esas adreslerini bildirmeleri ve tebliğ masrafını vermeleri gerektiği belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat