şişli masöz beylikdüzü masöz

Chelsea Teknik Direktörü Sarri’den Eleştirelere Cevap!

Manchester City deplasmanından 6 – 0’lık yenilgi ile dönen Chelsea, Fedarasyon Kupası’nda da Manchester United’a karşı 2-0 yenildi. Stamford Bridge stadında oynan maç ile kupaya veda eden Chelsea’de, özellikle teknik direktör Maurizio Sarri taraftarlar tarafından ağır bir şekilde protesto edildi.

İddaa Canlı Maç Analizleri üzerinden ulaşabileceğiniz Sarri, Chelsea takımında ‘sarriball’ adı verilen top kontrolü ve dikine oynamaya yönelik oyun sistemi kurmaya çalışırken, taraftarlar bu oyundan oldukça rahatsız. United maçının özellikle 2. yarısında protesto edilen Sarri, maç sonunda taraftarın tepkisini anladığını dile getirdi. Maç esnasında taraftarlar kimi zaman Frank Lampard kimi zaman ise Jose Mourinho’nun adını andı.

İlk yarıda iyi bir oyun ortaya koymalarına karşı, ikinci yarıda bütün üstünlüğü United takımına kaptıran Chelsea, maçtan 2-0 yenik ayrıldı. Maç sonunda muhabirlerin Sarri’ye geleceğinizden kaygı duyuyor musunuz sorusuna ‘Serie B’de iken bu gelişmeler bana kaygı verirdi. Fakat artık kaygı duymuyorum’ diye cevap verdi.

Chelsea takımı hafta sonunda Carabao Kupası finalinde Manchester City ile karşılaşacak. Eğer bu maçtan da yenilgi alınırsa, teknik direktör Maurizio Sarri’nin görevine son verilebileceği ifade ediliyor. Bu sezon ligde 6 sırada bulunan Chelsea, çıktığı 28 maçta 17 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 49 atan Chelsea, kalesinde 30 gol gördü.

Kadrosunda Gonzalo Gerardo Higuain, Olivier Giroud, Eden Hazard, David Luiz ve Gary Cahill gibi yıldızları barındıran Chelsea’de, en golcü oyuncu 12 gol ile Eden Hazard’da bulunuyor. Teknik direktör Marurizio Sarri, 10 Ocak 1959 İtalya doğumlu. İddaa Canlı Maç Analizleri üzerinden ulaşabileceğiniz Sarri, kariyeri boyunca birçok İtalya takımında teknik direktörlük yaptı. Sarri en son olarak 2018 yılında Chelsea takımına imza attı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat