Cildinizi Beautyderm ile şımartın!

Cildinizi Beautyderm ile şımartın!

Oksijenli cilt bakımı, leke bakımı İstanbul ve medikal cilt bakımı İstanbul ile siz de cildinizdeki tüm sorunları yok edebilir ve güzelliğinize güzellik katabilirsiniz. İşte işlemlerin detayları…

Leke Bakımı Nedir?

Cilt lekeleri, birden fazla unsura bağlı olarak ortaya çıkabilen ve özellikle kadınlar başta olmak üzere herkesin korkulu rüyası olan cilt sorunlarıdır. Bunların temel nedenleri ise, güneş, sivilcelere müdahale gibi durumlardır. Ama korkulmaması gereken bir durum vardır ki o da şudur; cilt lekeleri evde kolayca giderilebilmektedir. Nasıl mı? Gelin beraber inceleyelim.

Hem kalıtsal etmenler, hem güneş, hem kullanılan kimyasal içerikli ürünler ciltte leke oluşumunu adeta tetiklemektedir. Tabii sivilcelerin doğru olmayan bir şekilde sıkılması gibi durumlar da leke yapıcı diğer işlemlerin başında gelmektedir.  Lekelerin en yaygın göründüğü bölgeler ise, çene yanak ve alın bölgeleridir. Özellikle bu bölgeler, lekeye daha yatkın bir haldedir.

Ciltte oluşan lekeleri gidermenin birçok yolu vardır. Bu yolların bir kısmı, evden bireyin doğrudan uygulayabileceği yol ve yöntemlerdir. Ancak şunu da söylemekte fayda vardır, cilt temizliği leke giderilmesi için de oldukça önemlidir.

CİLT LEKELERİN ÇEŞİTLERİ NELERDİR?

Cilt lekelerinin birden fazla nedeni mevcuttur. Melanin kaynaklı lekeler de masum olabileceği gibi oldukça tehlikeli de olabilmektedir. Bu nedenle lekenin türünü tespit etmek oldukça önemlidir. Genel leke çeşitleri ise, aşağıda verildiği şekildedir. Haydi, birlikte inceleyelim.

Melazma: genel olarak miktarı yükselen östrojen hormonuna bağlı olarak ortaya çıkmaktadır. Bu leke, gebelik lekelenmesi olarak da bilinmektedir. Doğum kontrol hapı kullanan kişilerde daha yaygın görülen bu leke türü, alın, üst dudak ve yanakta ağırlık olarak yer edinmektedir.

Seboreik Keratoz: Bu lekenin temel nedeni ilerleyen yaş ve doğrudan yaşlanmadır. Özellikle göğüz bölgesinde görülen bu lekelenme türü, omuz ve yüzde de kendini doğrudan gösterebilmektedir.

Lentigo: Bu leke türü, karaciğer veya yaşlılık lekesi olarak bilinmektedir. Renk olarak ise çilden daha koyudur.

Leke bakımı İstanbul Beautyderm ise sizin şikâyetçi olduğunuz lekelerinize karşı savaş açtı! Siz de Işık peeling ve leke açıcı özelliği bulunan perfection kimyasal peeling ile lekelerinize kesin olarak elveda demek için Beautyderm’e www.beautyderm.com sitesi üzerinden ulaşabilir, kolaylıkla randevunuzu oluşturabilirsiniz.

 

Oksijenli Cilt Bakımı Nedir?

Oksijenli cilt bakımı, cildin kendini onarması ve iyileştirmesi için gerekli olan ürünlerin ve yapıların çeşitli iğneler aracılığı ile deri altına enjekte edilmesi işlemidir. Bu işlemde kullanılan ürünler, yüksek basınç kullanılarak deri altına enjekte edilmektedir. İşte bu yüksek basınç ile enjekte edilmesi işlemine de oksijen terapisi denmektedir. Bu işlem, boyun, alın, el ve saçlar için rahatlıkla kullanılabilecek bir işlemdir.

Oksijenli cilt bakımı, cildin nemlendirilmesini de sağlamakta, aynı zamanda özellikle güneş ve akne kaynaklı cilt lekelerinin giderilmesinde de kullanılmaktadır. Gözaltında oluşan torbaların giderilmesi de yine bu işlem ile mümkün olmaktadır. Genellikle cilt kusurlarının giderilerek sorunların ortadan kaldırılması, bu işlem ile gerçekleştirilmektedir.

Medikal Cilt Bakımı Uygulaması Nedir?

Zamanla çeşitli nedenlere bağlı olarak solgun bir hale gelen ciltlere ve bu ciltleri onarmak için dermokozmetik ürünler kullanılarak yapılan cilt bakımlarına medikal bakım denmektedir. Medikal bakım, cilde sahip olduğu canlılığı ve parlaklığı yeniden kazandırmaktadır.

Medikal cilt bakımı İstanbul uygulamasıyla;

  • Ciltteki çatlaklar,
  • Ciltteki lekeler ve çiller,
  • Akne ve sivilcelerin giderilmesi
  • Kalıtsal temelli cilt kusurları,
  • Aşırı yağlanmalar
  • Cildin elastik yapısını kaybetmesi gibi durumların tamamında medikal cilt bakımı İstanbul işlemi uygulanmaktadır.

Siz de şimdi medikal cilt bakımı İstanbul Beautyderm’ e ulaşın ve kısa süre içinde cildinize yenilik katın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir