şişli masöz beylikdüzü masöz
Niğde Web Tasarım

Niğde Web Tasarım

Niğde Web Tasarım

Niğde web tasarım yazılım ve reklam alanlarında sektörel bazda gerçekleştirdiği önemli çalışmalar ile tanınan bir firma olmayı başaran Ted Ajans, tüm Türkiye’ye hizmet sunuyor.

Reklam fikirlerindeki yenilikleri hizmet sağladığı kişi ve kurumlarla tanıştıran ve nitelikli çalışmalara imza atan Ted Ajans, dijital dünyanın tüm imkanlarını kullanarak başta Niğde reklam olmak üzere tüm hizmetlerinde kaliteyi yansıtıyor.

Direk Reklam ve Pole Banner

Ted Ajans, açık hava reklama izin verilen alanlardaki direkleri kullanarak uyguladığı direk reklam ve çift taraflı reklama imkan tanıyan polo banner uygulamalarında oldukça tecrübeli bir firma. Çok önemli miktarda kişi ile doğrudan reklam ilişkisini kurmaya yarayan bu uygulamalar konusunda özgün fikir ve tasarımlarla farkını ortaya koyuyor.

Verilen Hizmetler

Ted Ajans olarak firma, direk reklam ve pole banner yanında web yazılım, sosyal medya yönetimi, web tasarım, fotoğraf ve kamera çekimleri, grafik tasarım, kurumsal kimlik, marka tescili ve mobil uygulama gibi çeşitli alanlarda kaliteli ve ekonomik işlerle müşterilerine hizmet sağlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat