şişli masöz beylikdüzü masöz
Eşya Depolama Hizmeti

Eşya Depolama Hizmeti

Eşya Depolama Hizmeti

Fazla olan, kullanamadığınız ve yeriniz olmadığı için atmak zorunda kaldığınız değerli eşyalarınızı artık atmanıza gerek yok. Pratik Depo adını taşıyan firma, atmak istemeyip saklamak istediğiniz ancak yer sıkıntısı dolayısıyla ne yapacağınızı bilemediğiniz eşyalarınızı sizin adınıza depoluyor. Eşya depolama alanında hizmet veren firma küçük ya da büyük fark etmeksizin her türlü eşyanızı güvenle saklıyor.

Küçük Boyutlu Eşyalar

Eğer atmak istemediğiniz ve çalınmasından korktuğunuz küçük boyutlu eşyalarınız varsa onları da Pratik Depo’ya emanet edebilirsiniz. Evraklarınızı, CD-DVD’lerinizi, fotoğraflarınızı ve kitaplarınızı çok düşük ücretlerle depoya emanet edebilirsiniz. Ankara eşya depolama hizmetinden yararlanırken ödemelerinizi aylık olarak yapabilirsiniz.

Büyük Boyutlu Eşyalar

Evinizde tadilat olduğu için de eşyalarınızı bir süre depolamak isteyebilirsiniz. İzmir eşya depolama firmasında saklamak istediğiniz eşyalarınızı isterseniz bir aylık isterseniz de bir yıl saklayabilirsiniz. Ödemeleriniz her ay düşük ücretler ile yapılıyor. Firma eşyalarınızı kapınızdan alıp depolarına kendi araçları ile götürüyor. Eşyanızı geri almak istediğinizde de firma eşyanızı yine kapınıza kadar getiriyor.

Sohbetsohbet siteleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eşya depolama uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat