Baskılı Tişört Modası

Giyim sektörü gün geçtikçe inanılmaz bir hız ile büyümektedir. Moda ile ilgili sayfalar, web siteleri her geçen gün inanılmaz derecede çoğalmaktadır. İnsanlar artık kalıplaşmış ürünlerin dışında giydikleri şeylerde kendi katkılarının olmasını yani kendilerinden bir parça olmasını istemektedir. Çünkü insanlar her zaman kendilerinden bir parça görmek ister. Bu etki mobilya markası olan ve mobilyaları parça olarak gönderip , müşterinin ürünü kendi monte etmesini sağlayan tişört tasarlaetkisidir.

                Giyim sektöründe de tişört tasarla etkisi tişörtlerde görülmektedir. İnsanlar bu günlerde internet üzerinden kendi tişört tasarımlarını kolayca yapabilmektedir. Bu imkanı sağlayan bir çok site mevcuttur. Bu siteler müşterilerine belirli kalıplar ya da şablonlar sunarlar. Müşteriler istedikleri baskıyı bu şablona yerleştirerek sipariş verirler. Böylece içlerindeki kendini kanıtlama hissini yatıştırmış olurlar. Bu şekilde müşteriler isteklerini tam olarak elde etmiş olurlar.

                Tişört tasarım sektörü birkaç kategoriye ayrılabilir. Bunlardan biri sevgili tişörtleridir. Sevgililer tişörtlere birbirlerinin isimlerini bastırarak birlikte giyerler. Bunun yanı sıra dizi tişörtleri , film tişörtleri , oyun tişörtleri , gamer tişörtleri, işyeri tişörtleri gibi bir çok farklı kategoriye ayrılabilen baskılı tişört sektörü kalite bakımından da farklı çeşitlerde sınıflandırılmaktadırlar. Örnek olarak polyester oranı yüksek olan tişörtlere daha kaliteli baskı yapılabilir. Ancak pamuk oranı yüksek tişörtlerde baskı kalitesi düşebilir. Ayrıca yapılan baskı teknolojisine göre de  baskı kalitesi değişmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir